· · Коментара: 0
Уметност

Фантастичан ручни вез! ПОГЛЕДАЈТЕ: Јединствена ружа послужила као муза дизајнерима "Ролс-Ројса" (Фото/Видео)

Украсили баснословно скуп "фантом" са везом више од милион бодова

rols-rojs-vez--6.jpg
Фото:"Ролс-Ројс"

Јединствена ружа, коју је однеговао британски узгајивач Филип Харкнес, расте само у седишту, можда и најчувеније фабрике аутомобила на свету, "Ролс-Ројса", у Гудвуду у Западном Сасексу у Енглеској.

Ова прелепа ружа, јединственог мириса, украшава свакодневни живот радника, али и посетилаца култне фабрике аутомобила.

Фото:"Ролс-Ројс"

И често је, кажу дизајнери ове компаније, послужила као иснпирација при креирању, увек уникатних, непоновљивих модела, ове фабрике снова из Гудвуда.

Прочитајте још:"Ролс-Ројс" пише историју

Тако је (када се крајем прошле године, појавио купац, извесни Швеђанин, либанског порекла, заљубљеник у цвеће и пожелео, да после 35 година испуни свој сан и постане власник "ролс-ројс фантома", наравно са посебним жељама) одлучено да се ружа из Гудвуда искористи још једном као муза дизајнера.

Вез од милион бодова, с којим је "фантом" украшен, наравно све је рађено ручно је тешко описати! Овај "фантом" је једноставно непоновљив.

 Прочитајте још: Слажете ли се? Одлучено која је боја аутомобила најомиљенија

Није званично саопштена цена, али с обзиром да је сличан аутомобил "ролс-ројс свитејл" продат 2017. за 13 милиона евра, јасно је да је и Швеђанин yвукао руку дубоко у џеп.     

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.