· · Коментара: 0
Redmi Band 4

Паметна наруквица за само 13 евра (Видео)

Компанија Xiaomi представила је јединствену паметну наруквицу, која може пратити 5 врста свакодневних активности

Untitled.png
Фото: mi-srbija/screenshot

Redmi, бренд који послује у оквиру компаније Xiaomi, представила је прву паметну наруквицу Redmi Band, која се може похвалити бољим карактеристикама у односу на Xiaomi Mi Band 4 који је представљен прошле године. Ипак, оно што је одјекнуло као најбоља карактеристика ове паметне наруквице је њена цена - само 13 евра. 

Паметна наруквица има правоугаони OLED екран у боји величине 1.08 инча, а дизајн подсећа на Realmi Band. Стакло изнад екрана је у потпуности равно. На њему ће корисници ове паметне наруквице моћи да погледају обавештења са свог телефона, али и да прате основне информације временске прогнозе.

Функције паметне наруквице
Доносимо вам само неке од функција, који доноси нови паметни асексоар: аларм, сензор за локацију, тајмер, штоперица, аларм са телефона, нотификације за апликације, позиве, поруке, догађаје из календара, временска прогноза, лоцирање телефона, откључавање телефона, нотификације за догађаје, музика, Блуетоотх броадцаст, приказ нивоа батерије...

Прочитајте још: Шта су СДД уређаји? Нових 512 ГБ неизбрисиве меморије

Наруквица може пратити 5 врста активности, а међу њима је и праћење сна која корисницима даје савете и упутства како допринети квалитетнијем сну.

Наруквица се пуни преко USB прикључка, а долази са 5 АТМ водоотпорности, што значи да можете пливати у базену са њом.

Из кинеске компаније наводе да ће батерија издржати 14 дана са једним пуњењем, а пуњење од 0 до 100 одсто траје само 2 сата.

Radmi Band је доступан у четири боје, плавој, црвеној, црној и смеђој.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.