· · Коментара: 0
Усавршавање

"Алфа Ромео" унапредио и најмоћније верзије својих топ модела (Фото/Видео)

Представљени "ђулија квадрофољо" и "стелвио квадрофољо" за 2020. годину

djulija-i-stelvio-qf-1.jpg
Фото:"ФЦА"

Тежак је то био задатак: Усавршити перјанице флоте, али су у "Алфа Ромеу" убеђени да су направили добар посао чинећи још примамљивијима моделе "ђулија квадрофољо" и "стелвио квадрофољо", најмоћније верзије ових "љутих машина".

Док је мотор остао исти, чувени "Алфа Ромео" са шест цилиндара и 2,9 литара радне запремине, који испоручује можних 510 "коња", измењено је доста тога у ентеријеру и екстеријеру овох возила, што би требало да им да нови ветар у леђа у наступајућем периоду.

Фото:"ФЦА"

На први поглед види се разлика у задњим светлосним групама, сасвим су нова ЛЕД стоп светла. Нове су и алуминијумске фелне од 21 инча, специјално дизајниране за "стелвио квадрофољо" верзију. У понуди је и нови издувни систем "Акрапович" од титанијума са облогама од угљеничних влакана.
Сасвим су нове и боје које су придодате постојећој палети. То су "монтреал грин", "росо 6Ц Вила де Есте", "окра јуниор".

Прочитајте још: Аутомобил који није на продају , а онда се зачуло РЕЖАЊЕ "ЉУТЕ МАШИНЕ" (ФОТО/ВИДЕО)

Унутрашњост возила је још више измењена. Нови је обруч управљача, ручице мењача обложене кожом, а у опцији су и сигурносни појасеви у црвеној или зеленој боји уз стандардну црну. Спортска седишта су пресвучена перфорираном кожом, а нови мултимедијални систем је знатно усавршен па сада уз "стандардне" податке приказује и тренутне перформансе мотора.

За сада нема података о цени возила.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.