· · Коментара: 0
ТЕХНОЛОШКИ КРИМИНАЛ

Познати ФУДБАЛСКИ КЛУБ из Енглеске на мети хакера! Са трансфера НОВЦА покушали да им украду МИЛИОН ФУНТИ

Подаци показују да је велики број клубова из познате Премијер лиге у последње време на мети хакерских напада

1595582945_premijer-lige.jpg

Последње недеље хакери су пикирали најбоље фудбалске тимове Прве фудбалске лиге, популарне Премијер лиге. Наиме, Британски национални центар за сајбер сигурност NCSC објавио је извештај у ком се наводи да хаковања фудбалских тимова неретко резултирају крађом новца и да је то постала готово свакодневна појава.

Хакери пресрели трансфер новца, крађу у последњој секунди спречила банке

Прочитајте још:  НАЈБОГАТИЈИ! Да је марио за новац, Тесла би када је умро имао ТАЧНО ОВОЛИКО НОВЦА НА РАЧУНУ! (ВИДЕО)

Foto: Pixabay

У једном од највећих нових инцидената хакери су скоро успели да украну милион фунти, када је један од менаџера једног великог неименованог клуба онлине водио преговоре о трансферу играча и започео са преносом новца.

Прочитајте још: 5Г МРЕЖА покорила Америку!

Захваљујући интервенцији банке, код које клуб има рачун, пренос новца на рачун хакера је у посљедњи час спречен.

Прочитајте још: НЕ НАСЕДАЈТЕ! Направите сами НЕОПХОДАН део за МОБИЛНИ (ВИДЕО)

Из овог националног центра не наводе који су клубови до сада били под нападима хакера, али истичу да је у једном недавном инциденту криминалцима  на мрежи успело да украду 15.000 британских фунти, када је један од функционера клуба куповао спортску опрему на лажној страници eBay.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.