· · Komentara: 0
ASTROLOGIJA

Ovan na put treba da ide sa lavom, a pogledajte kakvo vam putovanje odgovara po horoskopskom znaku

Pošto se za letovanje štedi cene godine, odmor treba dobro isplanirati, a u tome ni pomoć astrologije nije na odmet

Depositphotos_43993557_s-2019.jpg

Device treba sada da uplate odmor u "frst minitu", ribe neka izbegavaju agencije, blizanci moraju da uplate paket-aranžman, strelci krstarenje, a ovan će biti najsrećniji ako odabere nesvakidašnje odredište i tamo otputuje u društvu lava.

Pročitajte još: Od toga koliko imate godina zavisi koja PLANETA vlada vašim životom: Pogledajte u kojoj ste ŽIVOTNOJ FAZI

Pošto se za letovanje štedi cene godine, odmor treba dobro isplanirati, a u tome ni pomoć astrologije nije na odmet. Astrolozi savetuju da treba biti iskren i odabrati putovanje koje najviše odgovaraju ličnosti turiste i birati partnera koji ima slična interesovanja.

OVAN

Rođeni avanturista mora da ode na aktivan odmor, poput pešačenja, vožnje kajaka ili da poseti novi grad koji može prvi da istražuje. Lav je njihov najbolji saputnik.

BIK

Pošto vole sebi da ugađaju obavezno treba da biraju odredište koje ima bazene, velnes centar, prostrane sobe i igraonice za decu. Ukoliko ne žele trzavice neka povedu ribu na put.

BLIZANCI

Ovi društveni leptiri vole da upoznaju ljude, pa je za njih najbolji izbor paket-aranžman. Na putovanje treba da ponesu knjigu.

RAK

Ne treba da kreću na romantičan odmor, jer su najsrećniji okruženi porodicom, pa je apartman odlična ideja.

LAV

Ne četiri, samo pet zvezdica može da usreći lava, pa je najbolji savet - bolje tri dana u luksuznom hotelu nego dve nedelje u budžet smeštaju.

DEVICA

Dobro organizovana devica treba uplati odmor sada, u "frst minitu", jer će joj samo tako sve biti taman! NJihovo planiranje ume da ceni samo jarac.

VAGA

Najsrećnije su kao solo putnici, pa da bi odmor bio uspešan treba da biraju destinacije sa dobrim noćnim životom.

ŠKORPIJA

Vole romantična putovanja i pogled na more im znači više nego i jednom drugom horoskopskom znaku.

STRELAC

Krstarenje je savršen izbor za strelca, ali gde god "padne padobranom" odlično će se snaći i pronaći lepotu života. Kao partnera treba da biraju ovnove.

JARAC

Pošto ih zanima istorija Rim ili Krit su dobar izbor, a na putovanja rado idu sa roditeljima. I na odmoru razmišljaju o karijeri, pa više uživaju na konferencijama nego na plaži.

VODOLIJA

Ovo su turisti koji žele da upoznaju meštane i brinu o ekologiji. Najbrojniji su među solo putnicima.

RIBE

Najduhovniji znak od odmora očekuje preporod, da nešto novo nauči ili bolje upozna sebe. Žele sami da organizuju odmor i smetaju im striktni programi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.