· · Komentara: 0
POMRAČENJE SUNCA

Pred SRBIJOM je istorijski događaj, koji zatvara krug koji je počeo KOSOVSKOM BITKOM

Rak predstavlja narod, a Satur politiku mase i to znači da nastupaju političke krize. Nestabilnsot će se osetiti u svim zeljama kojima vlada Jarac.

1594217141_kosovka-devojka-1.jpg

Pomračenje Sunca koje se dogodilo 21. juna bilo je izuzetno snažno i doneće dugoročne posledice na ličnom, globalnom i planu Srbije. Radilo se o kardinalnoj tački (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) koja predstavlja energiju početka, koja menja svet, jer, ovi znaci su puni inicijative, strastveni, ambiciozni, puni entuzijazma, nezavisni i brzi. Oni donose promene.

Pročitajte još: KORONA će trajati do... PLANETA prolazi kroz KOSMIČKI FILTER posle kojeg ništa NEĆE BITI ISTO

Prošli put je bilo strašno!
Prošli put, samo nekoliko dana posle pomračenja, 28. juna 2001, Slobodan Milošević je isporučen Haškom tribunalu, a nekoliko meseci kasnije imali smo 11. septembar (rušenje kula "bliznakinja"), koji je trajno promenio sliku sveta.

Eklipsa na kardinalnoj tački se veoma retko dešava, u prošlom veku nijednom, ali kada se desi, to ostavlja dubok pečat. Prošli put ta tačka je bila aktivirana 21. juna 2001, a sledeće su 2039. i 2058. godine.

Nastupa finale, novo poglavlje našeg porekla.

Eklipsa koja se nedavno dogodila poslednja je u ciklusu  kada je osa Mesečevih čvorova prešla u znake Raka i Jarca. Još jednom je pred nama arhetip Raka u svoj svojoj veličini i moći, jer nulti stepen je suština.

Ženski princip menja suštinu Foto: Piksabej

To je naša majka (ili važna ženska figura u našem životu), dom, kuća, lični, skriveni prostor, gde se osećamo sigurnim, poreklo, koreni. Pred nama je novo poglavlje, koji dolazi da bi se izbalansirao muški princip koji je dostigao ekstrem.

Moraćemo u sebi da tražimo fokus, jer spolja stiže samo nemir.

Ovo je finale procesa koji je zahtevao dubok emocionalni rad i samoisceljenje, jer, Rak se odnosi na detinjstvo, kada su u nas utisnuti emocionalni pečati kojih se tokom života čvrsto držimo.

Pročitajte još: Počeće Treći svetski rat, a Amerikanci će bežati u SRBIJU - Proročanstvo RUSKIH SVETIH OTACA

Dolazi nešto novo
Konjunkcija Sunca i Meseca sa Severnim Mesečevim čvorom ukazuje na putanju rasta. Nešto novo dolazi u naše živote. U ličnom horoskopu važno je u kojoj vam se kući nalazi nulti stepen Raka, jer tu počinjete potpuno novi ciklus energije, novo poglavlje. Treba biti otvoren za primanje sveže energije, jer će proces trajati godinu dana.

Većina retrogradnih planeta u ovom periodu govori da treba da se okrenemo sebi i tu nađemo fokus i mir, jer, ono što se dešava spolja je sve - samo ne mir.

Da pogledamo u kakvom se ambijentu eklipsa desila. Mars je ušao znak Ovna, kojim vlada, i ostaće tu šest meseci. Sunce, Mesec i Severni Mesečev čvor su bili na fiksnoj zvezdi Betelgez (Blizanaca).

Mars će vladati narednih šest meseci, vladaće destrukcija i nesigurnost.

Ova velika crvena zvezda ima prirodu Marsa i odnosi se na oružje, eksplozije,  saobraćajne nesreće, vatru i u astrologiji poznata je kao nosilac destrukcije. Dakle, imamo snagu novog početka, očekujemo priznanje, a sa druge strane je nesigurnost.

Kosovski boj Foto: Youtube/ screenshot najbolje domace

Mesec vlada znakom Raka i on predstavlja narod, a Saturn u Vodoliji predstavlja politiku i mase. Iz tog razloga moguće su političke krize. Nestabilnost će se najviše osetiti u zemljama koje su pod uticajem Raka (Afrika, Izrael, Holandija, Čile, Kanada) i Jarca (Indija, Grčka, Makedonija, Albanija, Bosna, Bugarska, Srbija).

Očekujte politiku krize.

Pomračenje Sunca pripada seriji solar Saros 137. Ovo je posebno značajno za nas Srbe kao kolektiv. Šta je to Saros ciklus? Svako pomračenje je deo obrasca, niza. Ovi ciklusi imaju početak i kraj, logiku i geometriju. Svako pomračenje serije Saros izražava energiju prve eklipse u nizu. Sa te tačke kreće crvena nit koja ih povezuje.

Pomračenje će Srbiji doneti sudbinski događaj, ravan Kosovskom boju, Prvom srpskom ustanku...

Zašto je baš ova serija toliko važna za nas? Ako posmatramo eklipse kao okidače promene, primetićemo da se ovaj niz podudara sa značajnim datumima u srpskoj istoriji:

Karađorđe Foto: Youtube/ screenshot Goran Milicevic
  • 25. maj 1389 - Prvo uoči Kosovske bitke;
  • 11. februar 1804 - Prvi srpski ustanak;
  • 25. mart 1876 - Srpsko-turski ratovi;
  • 17. april 1912 - Balkanski ratovi;
  • 9. maj 1948 - Informbiro;
  • 21. jun 2020 - Izbori
  • 28. jun 2633 - Poslednje "slučajno" "pada" na Vidovdan.

Vratimo seunazad, na horoskop Srbije Nemanjića (4. januar 1217. u 12.58  časova, Vlasotince) u kojem postoje elementi koji će se aktivirati prilikom prvog pomračenja u seriji Saros 137 - 25. maj 1389. u 16.48 časova.

Slede smrt, razaranje, nasilje i regeneracija.

Na prvi pogled možemo videti snažan uticaj Plutona i dramatičnu sudbinu koja sledi. Ascendent (narod) je u Biku na opasnoj zvezdi Algol (nesreća, nasilje, obezglavljivanje,neobuzdana priroda, ubistvo, nasilna smrt i propast). Mesec, koji takođe predstavlja narod, nalazi se u znaku Škorpije, njime vlada Pluton u konjunkciji sa Severnim Mesečevim čvorom u Lavu na zvezdi Regulus. Severni čvor predstavlja direkciju sudbine, sa Plutonom govori o fatalnoj sudbini, smrti, razaranju, ali i velikoj sposobnosti transformacije i regeneracije.

Pročitajte još: Pusti Staljina, Ruzvelta i Čerčila, IDI I UBIJ TESLU! Da li je Hitler likvidirao srpskog naučnika?(Video)

Natalni horoskop je obećanje. Posle 172 godine ostvarilo se u vidu eklipse koja najavljuje Kosovski boj. Samo pomračenje je palo u osmu kuću (smrt). Ponovo imamo konjunkciju Severnog Mesečevog čvora i Plutona, ovoga puta na samom ascendentu nemanjićke Srbije, na Algolu (u sedmoj kući - odnosi sa stranim zemljama).

Sve planete su kao u vreme nemanjićke Srbije.

Saturn je u Lavu u Zenitu (oni koji upravljaju državom) i obrazuje kvadrat sa njima. Saturn u aspektu sa Plutonom uvek donosi repozicioniranje moći i promenu vladajuće strukture, ovoga puta kroz tragediju koja se pretvorila u mit koji traje.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.