· · Komentara: 0
VIDOVNJACI

NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Rusija i SAD biće u savezu, a očekuje nas nova IDEOLOGIJA

Za najčuvenijeg američkog vidovnjaka Edgara Kejsa mnogi su pomišljali da ima kontakt sa Bogom, jer su njegova predviđanja bila fantastično tačna.

Prvog dana 1945. godine Edgar Kejs je ukućanima rekao da će biti sahranjen u narednih nekoliko dana i izdiktirao im je uputstva gde želi da ima večnu kuću. Niko ga nije shvatao ozbiljno, ali ih je prožimala jeza. Dva dana kasnije, 3. januara, doživeo je moždani udar i umro je na mestu.

Pročitajte još: "Jednom zaražen, ne živi više od dvadeset četiri sata": Korona virus predviđen pre 30 godina, a šta je PRAVA ISTINA

Edgar Kejs je predvideo sve najvažnije događaje 20. veka, a njegova vizija se proteže još dalje.

Radna soba je muzej Foto: Youtube / Screeenshot KET - Kentacky Educational Television

Za početak, Kejs je predvideo dve smrti američkih predsednika: Frenklina Ruzvelta, za kojeg je rekao da će "umreti u cipelama", i Džona Kenedija, kojem je predvideo nasilnu smrt. Ruzvel je, zaista, umro u svojoj kancelariji. Međutim, godine 1924. godine Kejs je svakog ko je dolazio kod njega upozoravao da će se 1929. godine srušiti berza.

Oba puta je predvideo krah berze ali ga nisu slušali.

Nažalost, niko ga nije poslušao i mnogi su izgubili novac. Još je zanimljivije što je posle propasti berze govorio je ljudima da će se to ponoviti 1933. godine. Ponovo ga nisu poslušali!

Kejsova kuća Foto: Youtube / Screeenshot KET - Kentacky Educational Television

Zahvaljujući tome, Kejsov glas je postao snažniji. Predvideo je građanski rat u Španiji, da će Japan napasti Kinu, Italija Etiopiju, a da će kod Staljina zavladati velika glad,

Najavio je uspon Rusije.

Januara 1924. godine najavio je dolazak Adolfa Hitlera, ali i da sledi veliki progon Jevreja koji će se, na kraju, završiti novom državom Izrael. Najavio je i raspad SSSR-a i ponovni uspon Rusije.

Dva proročanstva koja zaokupljuju njegove sledbenike još uvek se nisu dogodila.

- Promene stižu, evolucijom ili revolucijom, ideje i religije misli će se menjati, stvoriće se nova ideologija koja će doći iz Rusije, ali ne brinite, to neće biti komunizam - predvideo je Kejs.

Nova ideologija stiže iz Rusije koja će biti u savezu sa Amerikom.

On tvrdi da će nova ideologija zavladati svetom, a da će Rusija i SAD biti savezni i da će se zajedno zalagati za ovu ideju koja će biti duboko hrišćanska.

Drugo predviđanje je ekološko. Naime, Kejs je najavio da će od 1998. godine početi da se menja magnetno polje naše planete. Tačnije, da će oko 2000. godine početi da se menja osa Zemlje i da će polovi zameniti mesta, što će se odraziti na klimu. NASA je potvrdila da je od 1998. godine nešto, zaista, poremetilo gravitaciju Zemlje.

Pročitajte još: Glavne zemlje će napustiti EU, nova koalicija se javlja na istoku, a evo ŠTA ČEKA SRBIJU

Edgar Kejs je bio samozvani profesor koji se bavio i lečenjem ljudi, astroprojekcijama, radio je kao medijum i tvrdio je da može da vidi ljudima auru.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.