· · Komentara: 0
GRČKA

DRAMA! JEDINA pozitivna Srpkinja na koronu je na Kritu - OTKRIVAMO ŠTA SE DESILO!

Od 1. jula od turista koje su testirali grčki carinici pozitivno je 11 stranaca, a među njima je jedna Srpkinja. Ona se ne nalazi na Skijatosu kako se spekulisalo.

1593781389_ParKrit.jpg
Foto: Piksabej

Beograđanka je sa dečkom krenula na odmor prošle nedelje. Prošli su bugarsko-grčku granicu i nju su testirali.

Pročitajte još: SRBI su nam DONELI KORONU! Turisti napravili pometnju na SKIJATOSU, a evo šta je ISTINA

NJih dvoje su put nastavili ka Solunu. Tu su parkirali auto i avionom otputovali na Krit. Kompletno letovanje su organizovali u svojoj režiji.

Posle pet dana su joj javili da je pozitivna.

- Posle pet dana su ih zvali telefonom i obavestili da je ona pozitivna, a onda su im rekli da opušteno čekaju poziv za drugi test kako bi mogli da se vrate u Srbiju - kaže rođaka naše turistkinje.

Uživancija na kritskoj plaži Foto: Piksabej

Niko im nije tražio novac za novi test, niti je neko došao po njih kako bi ih prevezli do kovid hotela.

Niko im nije tražio novac za novi test.

- Niko ih ne diskriminiše, niti se sklanjaju od njih iako znaju da su pozitivni, pa su  prezadovoljni tretmanom, jednostavno stave masku na lica i odu na udaljenu plažu - kaže rođaka.

NJih dvoje sada čekaju da ih pozivu za novi test kako bi sa negativnim dokumentom mogli da nastave putovanje. Od njih dvoje Grci očekuju samo da van sobe nose maske.

Pročitajte još: Kad Srbi urade OVO u Grčkoj - svima PADNE VILICA: Nemci i Englezi samo GLEDAJU!

Grčki doktori koji na granici testiraju turiste tom prilikom saopšte i da, ukoliko se dogodi da je njihov slučaj asimptomatski neće biti poslati u kovid bolnicu. NJihov odmor se neće promeniti osim u slučaju da dobiju temperaturu, a tada mogu da odu u bolnicu za turiste.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.