· · Komentara: 0
APLIKACIJE

Uh, ovo će nam olakšati ŽIVOT! Viber uvodi novu opciju, zbog koje ćemo SLAVITI

Iz kompanije Viber najavljene su novine, koje podrazumevaju uvođenje opcije samouništavanja poruka u svim oblicima razmene poruka, ne samo u "tajnoj" komunikaciji i razmeni poruka

1594075584_viber.jpg
Foto: Depositphotos

Ova opcija do sada je bila dostupna samo u "tajnoj" razmeni poruka! Sada stiže i u svim drugim oblicima komunikacije, koji su dostupni u okviru Viber aplikacije - samouništavanje poruka.

Korisnici će imati priliku da postave željeno vreme, nakon koga će se poruka sama izbrisati, bilo da je reč o video poruci, zvučnoj ili tekstualnoj poruci. Takođe, ovo se odnosi i na razmenu fotografija i video snimaka, ali i različitih datoteka i dokumenata

Pročitajte još: Konzola prototipa Nintendo PlayStation prodata za - 300.000 dolara!

Kako upaliti ovu opciju 
Potrebno je najpre kliknuti na ikonicu sata na dnu same konverzacije sa kontaktom i odabrati vremenski period do samouništenja poruke. Nakon toga, normalno možete nastaviti sa dopisivanjem i slanjem različitog sadržaja.

Dostupan vremenski period biće nekoliko sekundi ili minuta do sat vreme ili čak 24 sata.

Pročitajte još: Znate li kako da instalirate DARK MOD na Vac apu? Ništa lakše

Automatsko odbrojavanje do brisanja sadržaja započinje onoga trena kada primalac otvori poruku. Takva opcija dodatno će osnažiti poziciju Viber aplikacije kao jedne od najsigurnije svetske aplikacije za razmenu poruka.

Pročitajte još: Skinite 1.000 FILMOVA u jednoj SEKUNDI

Viber aplikacija je već godinama pokazala koliko paženje posvećuje privatnosti korisnika. Tako je još 2015. godine predstavio opciju “izbriši poruku”, 2016. godine na red je došla obostrana enkripcija podataka, a skriveni i tajni razgovori uvedeni su 2017. godine.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.