· · Komentara: 0
LETOVANJE

Glasam za srpske BANJE, nije smak sveta ako ne odemo na MORE

Aleksandar Filipović, autor emisije "Tabloid", želi da ide na more, ali je spreman da provede leto na Fruškoj gori.

Fotografija0128.jpg
Foto: Privatna Arhiva

Pesimisti su sigurni da ovog leta nema ništa od putovanja u inostranstvo, a kako Srbija nema more, to znači - smeši nam se leto bez njega. Optimisti se i dalje nadaju da će moći da se napusti zemlja.

Pročitajte još: Znate li kada muškarci najviše uživaju u seksu? Dajemo vam ODGOVOR na to pitanje

- Uvek treba prizivati pozitivne stvari i sada se radujemo i šetnji pored reke ili kafici na bezbednoj udaljenosti, ali ako ne možemo van zemlje u uvek glasam za srpske banje - kaže Aleksandar Filipović, novinar TV Vojvodina.

Često ide u prirodu Foto: Privatna arhiva

Filipović kaže da navija za dinamiku života i povratak prirodi. Odlazak na Frušku goru. Vrdnik je divan. Vojvodina je prelepa, kao i grad Novi Sad. Nije smak sveta koji je mogao da bude.

Voli Vojvodinu, obožava Novi Sad.

- Toliko puta sam bio na moru da mogu da pauziram jednu sezonu, iako bi me, iskreno da kažem,  odmorilo od psihološke tenzije u kojoj smo bili i svakako ću biti među prvima koji će otići ako se otvore granice i niko tu moju želju ne može da sputa - istče Filipović.

Pročitajte još: ŽENE su najlepše sa 23 i najplaćenije sa 39 godina, a MUŠKARCI u svemu kasne!

- Ja sam TV manijak i čovek koji mnogo voli internet, pa često otvorim neki lep video ili putopisni kanal, zatvorim oči i “otputujem” - kaže Filipović.

Tokom izolacije Filipović je sredio stan slike i sortirao pesme. Fantastične knjige je pročitao i gledao dobre filmove.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.