· · Komentara: 0
ISKRENO

Ivana Selakov se oglasila nakon duže pauze i OTKRILA RAZLOG POVLAČENJA sa muzičke scene

Popularna pevačica u poslednje vreme odlučila je da napravi pauzu u muzičkoj karijeri, a razlog je i više nego jasan.

Ivana-selako.jpg
Foto: Instagram printscreen/selakov

Ivana Selakov važi za jednog od najboljih vokala na našim prostorima, a iako je bila veoma aktivna i nastupala svuda, u jednoj emisiji otkrila je i razlog zbog koga se povukla sa muzičke scene.

Pročitajte još: Novak Đoković IZNENADIO Anu Nikolić tokom nastupa (FOTO)

- Ako hoćeš da budeš dobra i uspešna majka, roditelj, to je onda posvećivanje 24 časa. Peđa i ja smo sami sa našom Krunom, nemamo ni bebisiterku, nije krenula u vrtić - rekla je Ivana i dodala:

Pročitajte još:  Lepa Brena progovorila o emotivnoj krizi: Zaplačem, ustanem i popravim šminku

- Nemamo nikakvu ispomoć i nas dvoje sami se organizujemo oko čuvanja. To je malo nezgodno i to je jedini razlog zašto mene nema ni na snimanjima emisija, ni na dešavanjima, ne odazivam se na pozive jer mi je teško da postignem - zaključila je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beauty time ?? Valja se na vreme pripremiti za docek Nove Godine u @gorskihotel_kopaonik

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.