· · Komentara: 0
POSLOVNE ODLUKE

BROJ TELEFONA utiče na vas i vaše uspehe - PROVERITE ŠTA TO ZNAČI!

Ukoliko pokušavate da razvijete biznis ili niste zadovoljni kako vaš posao napreduje, proverite da li je telefonski broj kompanije pogodan za uspešan posao.

Depositphotos_229722798_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Broj mobilnog telefona predstavlja određenu numerološku simboliku koja može biti izuzetno povoljna ili nepovoljna. Ovo se posebno odnosi na vaše profesionalno opredeljenje.

Pročitajte još: Tihi ste ili puni samopouzdanja? Vaša satnica rođenja sve govori

Foto: Pixabay

Prema numerološkim tumačenjima, telefonski broj može pozitivno i negativno uticati na poslovne uspehe. Tako, ukoliko je vaš telefonski broj sudbinski predodređen za poslove koji se bave inženjerstvom, on u polju finansija može imati negativne uticaje.

Pročitajte još: Rođeni ste između prvog i desetog datuma u mesecu? Evo koju simboliku nose ti datumi

Proverite da li je vaš telefonski broj pogodan za vaš biznis ili su vam na tom planu neophodne hitne promene.

Kako se izračunava numerološki kod telefonskog broja

Kako biste izračunali numerološki kod svog broja telefona potrebno je da jednostavno saberete sve cifre, od kojih se sastoji broj telefona. Kada saberete sve cifre pojedinačno, dvocifreni ili trocifreni broj koji dobijete dalje razložite na cifre od kojih je sačinjen i sabirate ih dok ga ne svedete na jednocifren broj.

Broj telefona može negativno uticati na vaš biznis ukoliko nisu međusobno predoređeni

Na primer, ukoliko je vaš broj telefona 064/1234567, numerološki kod sabira se na sledeći način: 0+6+4+1+2+3+4+5+6+7=38=3+8=11=1+1=2. Baš numerološki kod telefonskog broja je broj 2.

Pročitajte još: Izračunajte i otkrijte koji mesec je idealan za vaše nove poslovne poduhvate

Značenje numerološkog broja telefona

Broj 1 je povezan sa snagom, uticajem, ambicijom i nezavisnošću. Predstavlja pogon i motivaciju i kao takav se smatra dobrim brojem telefona za većinu vrsta preduzeća, kao i pojedince koji su u rukovodećoj ili nadzornoj ulozi. Pogodan je i za one koji žele napredak i težnje za sticanjem moći ili uticaja u svojoj oblasti studiranja ili rada.

Broj 2 povezan je sa osetljivošću, razumevanjem i intuicijom. Predstavlja fleksibilnost, kompromis, saradnju i otvorenost. Kao takav se smatra pogodnim telefonskim brojem za pojedince u diplomatskim krugovima ili savetodavnim ulogama, za preduzeća i one koji rade u oblastima koje se bave socijalnim pitanjima ili organizacijama koje su orijentisane prema uslugama.

Pročitajte još: Svaka generacija ima svoj broj koji otkriva njihove zajedničke osobine

Broj 3 je povezan sa kreativnošću i podizanjem inspirativne energije. Predstavlja optimizam, zabavu, originalnost i manje konvencionalne poslove. Kao takav je pogodniji za one pojedince koji rade u oblastima vezanim za umetnost i kulturu, poput glumaca, pisaca, muzičara i dizajnera.

Broj 4 povezan je sa pouzdanošću, čvrstinom i odgovornošću. Predstavlja utemeljenu i praktičnu vibraciju, sa redom, fokusom i disciplinom, i kao takav je pogodan telefonski broj za većinu preduzeća, ali još više za pojedince iz oblasti računovodstva i bankarstva, prava, trgovine i građevine i drugih poslova gde su osnovna vrednost stabilnost, poverenje i pouzdanost.

Pročitajte još: Uporni ste, kreativni ili samo filozofirate? Ako ste rođeni preko dana, ovo su možda neke od vaših osobina

Broj 5 je povezan sa impulsivnošću, promenama i akcijama. To je optimističan, energičan i stimulativan broj pogodan za pojedince koji vole slobodu i avanture, ili preduzeća koja se bave putovanjima, avanturama i drugim ekstremnim ili nekonvencionalnim aktivnostima.

Pročitajte još: Koji je vaš omiljeni broj i koju poruku nosi?

Broj 6 je povezan sa saosećanjem, razumevanjem, žrtvovanjem i harmonijom. Kao takav je pogodan kao telefonski broj pogodan za porodice, kao i pojedince ili preduzeća koja se bave podučavanjem, lečenjem i savetovanjem, kao što su škole, sirotišta i bolnice.

Foto: Pixabay

Broj 7 povezan je sa filosofijom, duhovnošću i nezavisnošću. Predstavlja analitičku, logičku i kompetetivnu ličnost, i kao takav je telefonski broj koji je najprikladniji za one pojedince koji razmišljaju izvan okvira, istraživače, analitičare. Iako to obično nije dobar broj za posao, ako se bavite misticizmom ili bilo koji poslom izvan standardnih normi, to bi se moglo smatrati idealnim brojem.

Pročitajte još: Svaka generacija ima svoj broj koji otkriva njihove zajedničke osobine

Broj 8 povezan je sa ambicijom, fokusom i nagonom. Predstavlja samopouzdanje, efikasnost i sigurnost i kao takav je veoma dobar broj za gotovo svaki posao. Takođe je dobar telefonski broj za one koji se bave politikom i finansijama, pojedince koji su motivisani i praktični i koji su usredsređeni na svoju karijeru, materijalni dobitak i finansijski rast.

Pročitajte još: Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte koja planeta njima vlada

Broj 9 povezuje se sa idealizmom, humanitarnošću i saosećanjem. Predstavlja velikodušnost i samopožrtvovanje i kao takav je telefonski broj koji je pogodan za one kompanije i pojedince koji su uključeni u dobrotvorne organizacije, neprofitne organizacije, zdravstvo, javne radove i druge industrije zasnovane na uslugama.

 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.