· · Komentara: 0
PORODICA

Nakon što je majka ODGOVORILA ćerki (5) na pitanje, javnost je OSUĐUJE, a muž joj je UZEO DECU

Priča postala viralna na društvenim mrežama, korisnici osuđivali mladu mamu

Depositphotos_206145938_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto

Mlada majka (24) četvoro dece iz Britanije iznenadila je i rastužila svoju petogodišnju ćerku nakon što joj je rekla kako nikada nije želela da ima nijedno svoje dete. Ova priča ubrzo je dospela do društvenih mreža, a korisnici nisu štedeli uvrede i kritike na majčin račun. NJena izjava šokirala je i razbesnela devojčicinog oca.

Pročitajte još: Da li ste IKADA videli nešto SLAĐE? I bebe kod frizera uživaju (VIDEO)

Dok je spremala ćerku za spavanje, devojčica je rekla mami kako kada poraste želi da ima mnogo dece i upitala je koliko je ona htela dece da ima kada je imala pet godina. Majka je hladno odgovorila da u stvari nikada nije ni želela da ima decu.

Pročitajte još: Mama iz Srbije IZBAČENA IZ VIBER GRUPE nakon što je uputila PORUKU ostalima: Sada dobija PODRŠKU(FOTO)

Sledećeg jutra dočekao ju je besni muž koji nije mogao da veruje šta je uradila. Rekao je da nikako nije smela na takav način da traumira njihovo dete i utiče na njeno samopoštovanje. Nakon što je ona odgovorila da će dete biti u redu i da je on znao da ne želi decu, otac se razbesneo još više i odveo mališane kod svojih roditelja.

Pročitajte još: Majka odlučila da više NIKAD ne ostavi ćerku (7) TETKI na čuvanje nakon onoga ŠTO SE DESILO U KUHINJI

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.