· · Komentara: 0
TREND

DRASTIČNA PROMENA IMIDžA: Da li se sećate Cece kao PLAVUŠE? (FOTO)

Popularna pevačica tokom svoje skoro 30 godina muzičke karijere, često je menjala svoj imidž.

1593509786_ceca-5efb079a5adf2.jpg
Foto: Ataimages

Ceca Ražnatović važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a tokom svoje bogate muzičke karijere, pevačica je uvek radila na svom imidžu i da izgleda besprekorno.

Pročitajte još: Romana odbija da jede u zatvoru: Prijatelji i porodica u STAHU, otkrili ŠTA SE DEŠAVA SA PEVAČICOM

Ceca je 2004. godine nakon što je izbacila album "Gore od ljubavi", odlučila i da promeni boju kose. Promena je bila drastična, jer je od tamne brinete postala seksi plavuša. Balkanska zvezda je bila oduševljena novom promenom, pa je novi imidž predstavila i na koncertu koji je 17. juna iste godine organizovala na "Ušću", pred 100 hiljada ljudi.

Foto: Novinska dokumentacija

Ipak, iako je bila oduševljena novom bojom kose, Ceca je nakon izvesnog vremena odlučila da se vrati svojoj zaštitnoj boji, jer se kao brineta najbolje oseća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.