· · Komentara: 0
DATUMI

Danas je 6. jun! Da li znate da ovaj datum utiče na porodične odnose?

U numerologiji datum 6.6. smatra se anđeoskim nizom brojeva i on donosi posebne energetske vibracije

6-june.jpg
Foto: Depositphotos

Važna poruka dolazi sa današnjim datumom, 6.6.2020.godine! Današnji dan pogodan je za sve ljude, koji imaju porodične probleme jer on donosi posebne vibracije.

Danas imate priliku da sa članovima porodice uspotavite jače i dublje odnose, ali i da zatražite oproštaj

Pročitajte još: Tihi ste ili puni samopouzdanja? Vaša satnica rođenja sve govori

Anđeoski niz broja 6-6, prema numerologiji, donosi veliko blagostanje i otvora vrata prema dobrim transformacijama. Kada se pojavi ovaj niz brojeva, numerolozi tvrde da nas očekuje energija podrške, optimizma i kreativnosti.

Niz brojeva 6-6  nosi važnu poruku ljubavi i isceljenja. Vladavina ovog broja daje pokretačku energiju i hrabrost da se odupremo iskušenjima i razvijamo se na putu ka pobedi.

Pročitajte još: Rođeni ste između prvog i desetog datuma u mesecu? Evo koju simboliku nose ti datumi

Ovaj broj je naročito pogodan za sve one koji imaju porodične probleme. Ne brinite, danas imate šansu da uspostavite bolju energetsku konekciju sa članovima porodice i izbrišete greške iz prošlosti.

Današlji dan donosi specifične vibracije koje obnavljaju i čiste dušu stvarajući prostor za ravnotežu, harmoniju i stabilnost.

Pročitajte još: Izračunajte i otkrijte koji mesec je idealan za vaše nove poslovne poduhvate

Broj 6 je simbol doma, porodice i brige, a kada je dupliran stvara još jaču povezanost neizmerne ljubavi, nade i zdravlja. Vibracija niza brojeva 6.6. je umirujuća i okrepljujuća, a naročito pomaže onima koji su u stresnom životnom periodu.

Pročitajte još: Uporni ste, kreativni ili samo filozofirate? Ako ste rođeni preko dana, ovo su možda neke od vaših osobina

Energiju današnjeg dana možete iskoristiti kako biste raščistili nerazjašnjene odnose i naučili da praštate i tražite oproštaj.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.