· · Komentara: 0
KOMPONENTE ZA RAČUNARE

Dobra vest za gejmere! Adara predstavila memorijski modul radnog takta do 4.800MHz

Memoriju karakteriše elegantan geometrijski dizajn, a nudi izuzetne performanse za gejmere, overklokere i PC entuzijaste

SPECTRIX-D50--2-.jpg
Foto: Adata promo

Kompanija Adata predstavila je novi memorijski modul XPG SPECTRIX D50, koji dostiže radni takt do 4.800 MHz, uz najveći kapacitet do 32 GB i elegantni geometrijski dizajn, koji nudi vrhunske performanse i minimalistički stil, po ukusu igrača i overklokera. 

Izrađen od najkvalitetnijih čipova i štampanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4.800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel i AMD.


Foto: Adata promo

Kako bi se osigurala zaštita od spoljnjih uticaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čiji zid debljine gotovo dva milimetra garantuje dugotrajnost. 

Pročitajte još: HTC VIVE Cosmos: Nikada realnija virtuelna stvarnost

XPG D50 nudi čistu i elegantnu spoljašnost jednostavnih geometrijskih linija kao i trouglastu pločicu sa RGB svetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula.

Uz pomoć aplikacije XPG RGB Sunc ili odgovarajućeg softvera većine proizvođača matičnih ploča, korisnici mogu odabrati između tri RGB načina rada – statički, pokretni i kometni.

Uz ta tri načina mogu odabrati i način na koji će se osvetljenje sinhronizovati sa pesmom koja trenutno svira na računaru. 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.