· · Komentara: 1
LJUBAVNI ASPEKT

Svaki znak je poseban: Kada se LAV zaljubi za to znaju svi, a RIBE daju sebe odmah

Svaki horoskopski znak različito reaguje kada se pojave leptirići u stomaku. Neki se lako upuste u partnerske odnose, dok drugi gledaju tri koraka unapred

horoskop.jpg
Foto: Pixabay

Granica između strasti i zaljubljenosti posebno je tanka, pa je horoskopski znak i vladavina planeta od ključnog značaja pri razumevanju ovog "problema".

Zaljubljenost nastupa vremenom, a ponekad je potreban i dug niz godina da nekoga zaista upoznamo. Zbog toga, moramo biti oprezniji i ne trčati. Donosimo kratak vodič znakova zaljubljenosti utemeljen na horoskopskim znakovima.

Pročitaje još: RAK gaji lažne nade, LAV čeka nešto važno, a evo koji znak će doživeti ROMANTIČNE trenutke

Ovan

Ovim znakom vlada Mars, planeta energije, akcije i požude. Suptilno ne postoji u njihovom životu kada su zaljubljeni. Ako osetite irovu, strastvenu, impulsivnu energiju prema vašem partneru moguće je da ste zaljubljeni. Ovan nema problem sa direktnošću o svojim osjećajima ili tome šta želi u spavaćoj sobi. LJubav je za njih kao penjanje na liticu, riskantna, uzbudljiva i opasna aktivnost, pa ne čudi ako traže od partnera obećanje na vernost i večnu ljubav nakon prvog dejta.

Bik

Bik se ne zaljubljuje lako, tako da kada se zaljubi, obično je u pitanju nešto ozbiljno. Morate osećati tu životinjsku povezanost sa partnerom, ali i sigurnost u kojoj možete graditi zonu za vaše „gnezdo“. Kada počnete da birate novu posteljinu sa vašim partnerom to je znak da ste zaljubljeni. Bik voli da bude na raspolaganju osobi koju voli, pa tako i kada dobije poziv za izlazak sa društvom može da se dogodi da ga odbije kako bi proveo vreme kući sa novim pertnerom.

Blizanci

Pročitaje još: JARCU će svi nuditi pomoć, STRELCA će lagati, a ovaj znak čeka TEŽAK period

Blizanci imaju sposobnost da vide pozitivno u svima. To može biti i problem budući da imate naljepnicu „slamaoca srca“. Jedan siguran način kako možete biti uvereni da ste zaljubljeni je da provedete ceo dan sa partnerom bez potrebe da se čujete ili vidite sa ekipom. Možete flertovati sa svima, ali kada je reč o intimi, otvarate se samo onima koje volite.

Rak

Rakovima upravlja Mesec, pa od njih možete očekivati „sve ili ništa“. Znaju da se zaljube u nekoga kada ga pozovu u svoj dom, stanište gde beže od sveta. Rakovi vole biti horderi koji će skupljati sve stvari koje imaju sentimentalnu vrednost, pa ako dopuste nekome da dira njihove stvari to je znak da imaju potpuno poverenje u njih. 

Pročitaje još: DVA horoskopska znaka su INTELIGENTNIJA od svih ostalih! Proverite da li ste to baš vi

Lav

Lavovi vole da budu glasni i jasni kada se zaljube u nekoga. Prvi znak da su pali je kada počnu da pokazuju partnera javno na društvenim mrežama. Ponosni su i žele da ceo svet zna za njih. Vole strastveno i jako, tako da prekidi sa njima mogu biti teški. Kada se zaljube, žele da stvore savršen svet samo za sebe i partnera i čine sve da to i ispune. 

Devica

Vreme je novac za ovaj znak, tako da u trenutku kada pronađu vreme za druženje sa partnerom to znači da su na putu prema ljubavi. Put do tamo će biti nešto duži budući da su konzervativniji po prirodi, ali u trenutku kada uključe partnera u svoju petogodišnju viziju i plan, planiraju zauvek ostati sa tom osobom. Obožavaju rasprave, pa kada nađu osobu sa kojom mogu komunicirati i voditi debate, na dobrom su putu.

Vaga

Pročitajte još: RAK gaji lažne nade, LAV čeka nešto važno, a evo koji znak će doživeti ROMANTIČNE trenutke

Vagama vlada Venera, boginja ljubavi i ljepote, a ovaj znak obožava ljubav u svakom smislu. Vage vole uživanje u luksuzu i raznim lepim tretmanima u životu. Kada se upoznaju sa partnerom koji se zna nositi sa njihovim sanjivim umom u tom trenutku otvaraju svoje srce. Jedan su od najšarmantnijih znakova koji može pričati na pretek o bilo kojoj temi i kada naiđu na sličnu osobu, rađa se ljubav. Privlače puno ljudi, pa oni koji dođu do njihovog srca moraju biti posebni.

Škorpija

Za ovaj znak postoji vrlo tanka granica između ljubavi i opsesije, pa plivanje u tim vodama može biti zeznuto. Tradicionalni su kada je intima u pitanju i radije biraju biti posvećeni u vezi, nego što će se upustiti u avanturu za jednu noć. Budući da su vrlo tajnoviti, treba vremena da se otvore i postanu ranjivi, a u trenutku kad to postanete, spremni su da uđu u ozbiljniji odnos i dopuštaju da se zaljube. Budući da su jedan od najljubomornijih znakova, posesivnost će im otkriti da su već duboko zaljubljeni u svog partnera.

Strelac

Kada se ovaj znak zaljubi, to je odličan razlog za slavlje budući da su u principu „soleri“. Kada pozovu partnera da ide sa njima a putovanju, znate da su počeli da gaje osećanja prema njemu, a ako partneru prepuste i planiranje zajedničke avanture, već su debelo zaljubljeni. Kada počnu da vode svog partnera u društvo, to je još jedan znak da se zaljubljuju. 

Pročitajte još: JARCU će svi nuditi pomoć, STRELCA će lagati, a ovaj znak čeka TEŽAK period

Jarac

Znak kojim upravlja Saturn znači da jarac žudi za rutinom i dobrim temeljima kada je veza u pitanju. Kada postave sve u red, moći će svom partneru da pokažu koliko su predivna osoba. Budući da su veliki radoholičari, treba uz sebe da imaju osobu koja će to ceniti i istovremeno ih izvući ponekad iz njihove rutine. 

Vodolija

Vodolije su vrlo pragmatičan znak koji razmišlja unapred. Ove osobe su rođene za podizanje svesti kod ljudi, pa je veza sa njima često ekscentrična. Za njih ne vrede nikakva navedena pravila sastanaka. Neko ko zna ceniti njihov humor, volonterski duh i istančan ukus za umetnost i kulturu je njihov idealan partner. Ovakve veze obično se razvijaju s vremenom, pa se na kraju možda udaju za svog najboljeg prijatelja. Iako dosta očito, oni već na prvi znak pokazivanja emocija i ranjivosti mogu početi sa ulaskom u proces zaljubljivanja. 

Ribe

Kada se zaljube, daju celog sebe, ali moraju dase paze da se ne utope u tim osećajima. Kada se nalaze u sobi prepunoj ljudi i sve što vide je njihov partner - to je znak da se zaljubljuju. Vole da obasipaju voljenu osobu darovima, pa kada pola plate potroše na partnera, račun im govori da su zaljubljeni.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.