· · Komentara: 0
VEZE

Muškarci vole kada im se žene dive, a SAT I CIPELE otkrivaju mnogo

U prirodi svakog muškarca je da ima zaštitnički stav prema partnerki i spreman je da učini sve kako bi je impresionirao.

Depositphotos_46730169_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto

Zauzvrat traži da mu se divi, odnosno da on bude heroj u njenim očima.

Pročitajte još: O čemu pričati na prvom sastanku? Postoje pitanja koja su zabranjena i nikako ih nemojte postavljati

Ali nije to jedina stvar koja muškarca čini srećnim u vezi. Želi da ga žena voli i prihvati sa svim njegovim manama i vrlinama, a kod nežnijeg pola veoma ceni i samostalnost. Pravi muškarac ne želi pored sebe partnerku koja će život podrediti njemu i njegovim interesima, već odvažnu damu koja drži do sebe i razmišlja svojom glavom.

Muškarac je srećan ako je žena srećna.

Važno mu je i kako se žena oseća jer ne želi da nagađa šta se dešava u njenom srcu i glavi. Stručnjaci upozoravaju da emotivni partneri grade zid između sebe svaki put kada nešto prećute u vezi, posebno ako se to odnosi na to kako se osećaju. Važna je i dobra komunikacija. Zbog toga muškarac želi partnerku sa kojom može otvoreno da razgovara o svemu.

Stil muškarca

O stilu odevanja jednog muškarca najviše govore cipele i sat na njegovoj ruci. Pogrešan izbor obuće može potpuno da pokvari odevnu kombinaciju, čak i kada vam se učini da su ostali komadi garderobe dobro odabrani i usklađeni.

Pročitajte još: Ukoliko želite da očuvate vezu nikako ne radite sledeće stvari

Kaže se da čovek ne može da sakrije dve stvari: kada voli i koliko je bogat. U drugom slučaju može da ga oda i sat jer taj detalj na ruci šalje jasnu poruku o njegovom imidžu, načinu života, društvenom položaju, materijalnom statusu, navikama... Zato, kada ga kupujete, važno je da izaberete model koji će istaći vaš stil i ličnost. Sat ima moć da pokaže nečiju autentičnost ne samo dizajnom i kvalitetom, već i kako se nosi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.