· · Komentara: 0
VEČNA LJUBAV

Pročitajte PET najpouzdanijih znakova da ste sreli OSOBU ZA CEO ŽIVOT

Kada luda zaljubljenopst prođe, sreća može da ostane, ukoliko ste pronašli partnera koji je baš za vas. Ali kako da znate da je to on?

Depositphotos_14324925_xl-2015.jpg
Posle zaljubljenosti se otvore oči Foto: Depozitfoto

Stručnjaci su izlistali nekoliko jasnih pokazatelja po kojima biste mogli da procenite da li je osoba sa kojom ste u vezi ona sa kojom biste mogli da budete srećni do kraja života.

Pročitajte još: Emocionalna UCENA je opasna, ali i DOKAZ nečeg veoma ZANIMLJIVOG

Ne pretvarate se pred njom

Ovo je veoma važno, jer ako ste pred partnerom ono što jeste, bez potrebe da se karakterno ili fizički ulepšavate, glumite da ste vredniji i ambicizniji, da volite stvari koje vas zapravo izluđuju, pretvarate se da ste humani i volite prirodu, onda je to - to.

Da li vrednujete iste ili različite stvari?

Delite isti vrednosni sistem i slična interesovanja

Na kratke staze možete da budete sa nekim ko ne drži do vrednosti do kojih je vama stalo i voli stvari koje su vama totalno nezanimljive, ali na duže, to je neizdrživo. Zato ako prepoznate da ste upoznali osobu koja vrednuje ljude i događaje kao i vi, uživa u onome što je i vama blisko, znači da imate razloga za sreću. Ne morate da se slažate u svemu, ali morate da gledate u istom smeru.

Privlači vas fizički isto koliko i psihički

Jasno je da bez fizičke privlačnosti ni psihičko dopadanje ne može dugo da preživi. Zato je iluzorno da se nadate da možete da budete srećni sa nekim ko vam se samo sviđa kao osoba, ali ne i u seksualnom smislu.

Jedva čekate da mu sve ispričate!

Jedva čekate da sa njom podelite dnevne novosti

Šta god da vam se desi, dobro ili loše, sve što saznate ili otkrijete - imate potrebu da ispričate partneru? To je pokazatelj da imate prijatelja u osobi koju volite, što vašoj vezi daje čvrst temelj.

Radujete se njegovoj sreći iako to niste vi?

Radujete se njenoj sreći, ona se raduje vašoj

Ukoliko je zavist sa obe strane isključena zbog uspeha i radosti koje nemaju veze sa vama kao parom, onda ste pronašli partnera sa kojim zajedno možete kroz život, bez straha da u njemu nećete imati podršku za sve što želite.

Pročitajte još: Sve što ste do sada mislili je POGREŠNO: Ko više pati - muškarci ili žene?

Na kraju dobrog ili lošeg dana, želite da budete sa njom

Osoba sa kojom želite da završite dan, bez obzira na to da li ste bili uspešni, zadovoljni, tužni ili razočarani,

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.