· · Komentara: 0
HOROSKOP

Ne znate šta da kupite dami? Savetujte se sa zvezdama: LAVICI nakit, DEVICI parfem

Ženi ovnu nikada ne poklanjajte romantičnu pesmu

Astro.jpg
Foto: Depozitfoto

Za odabir pravog poklona možete da iskoristite osnovne astrološke osobine koje krase svaki znak zodijaka. Dovoljno je da znate u kom znaku je dama rođena i neće promašiti izbor poklona. Znamo da je, uglavnom, ustaljeno je verovanje da će se svaka dama obradovati cveću i bombonjeri. Ipak, da li je baš tako? Možda je bolje u odabiru poklona biti konkretniji.

Pročitajte još: Ovan na put treba da ide sa lavom, a pogledajte kakvo vam putovanje odgovara po horoskopskom znaku

Ovan - sportski duh na krilima energije

Damu rođenu u ovom znaku krasi velika praktičnost. Ukoliko ste u prilici poklonite joj aktivan vikend u bilo kom obliku. Ukoliko niste u mogućnosti da joj priuštite neki vid rekreacije, u obzir dolaze sportski rekviziti, oprema ili parfem.

Bik je hedonista
Predstavnicu ovog znaka beskrajno raduju muzika, cveće, slatkiši i gurmanska hrana. Ipak, šta god da odaberete od nabrojanog, budite galantni, jer ona će obratiti pažnju na to koliko ste novca izdvojili.

Blizanci - misao i obrazovanje

Ove dame nisu previše zahtevne kada je reč o poklonima. Ne postoji materijalno dobro koje će je toliko obradovati kao što to može pisana izjava ljubavi ili slatka SMS poruka, a vrhunac bi bila ljubavna pesma napisana samo za nju. Ukoliko želite da materijalizujete svoju pažnju, poklonite joj knjigu, pribor za pisanje, telefon...

Rak - porodična toplina

Nije važno koliko ćete novca potrošiti, važna je pažnja. Možete se provući ukoliko uspete da izaberete sitnicu koja će vašu osetljivu Račicu simbolično vratiti u detinjstvo i toplinu doma kome stremi. Recimo, pozovite je na večeru koju ćete vi pripremiti, a ako želite baš poklon, neka to bude nešto što će joj koristiti u kući.

Lav - glamur

Ukoliko ste takve sreće da je dama kojoj želite da poklonite nešto lepo rođena u ovom znaku, verovatno ste dosad shvatili da se nećete provući jeftino. Šta god da odaberete mora biti luksuzno, a ukoliko se opredelite za nakit, bez zlata joj se ne pojavljujte. Ukoliko možete da se provučete skromnije, poklonite joj ogledalce, naočari, šminku za oči.

Devica - racionalno i praktično

Šta god da poklonite, nećete pogrešiti ukoliko dar ima upotrebnu vrednost. Povedite računa čime se dama profesionalno bavi, pa u okviru toga odaberite "alat" koji će već koliko sutradan upotrebiti na poslu. Osim toga, obradovaće je preparati za higijenu, kozmetika, parfemi, čajevi, suplementi.

Vagu oborite s nogu
Ova dama će se obradovati bilo čemu ako je ukusno upakovano u luksuznom papiru. Od slatkiša, cveća, pa do nakita ili parfema... izbor je veliki. Ako baš želite da je oborite s nogu, pun pogodak može biti skupoceni modni detalj.

Škorpija - provokativno, ali s merom

Možete da poklonite bilo šta što simbolično forsira seksualnu energiju. Ipak, povedite računa o tome da su ovo dame specifičnih manira i velikih zahteva. NJima je teško pogoditi tanku liniju koja razdvaja dobar ukus od vulgarnosti. Pristojan poklon bi bio novčanik, ali napunjen.

Strelac - detinjasto i veselo

Za vodoliju karte
Ulepšaćete joj dan ako je iznenadite kartama za izložbu, pozorište, bioskop ili neko drugo društveno dešavanje.

Potrudite se da pronađite igračku za odrasle ili neke šaljive sitnice kojima ćete razgaliti ovu damu. Osim toga, nećete pogrešiti ni sa dobrom knjigom. Ukoliko ste raspoloženi za nešto skupocenije, pravi izbor su karte za putovanje.

Jarac - staromodno, bez razmetanja

Koliko god da ste raspoloženi da obradujete ovu damu, pazite da ne preterate jer će vas ona iskritikovati. Odaberite skroman i praktičan poklončić, tradicionalno, cveće i bombonjeru. Opciono, u obzir dolazi nešto od aksesoara, recimo - kožni kaiš.

Pročitajte još: Od toga koliko imate godina zavisi koja PLANETA vlada vašim životom: Pogledajte u kojoj ste ŽIVOTNOJ FAZI

Ribe - romantično

Šta god da odaberete važan je način na koji ćete to uručiti. Ambijentalna muzika, ljubavni stihovi, prigušeno svetlo i poklon na iznenađujućem i skrivenom mestu biće dovoljan da se dama rođena u ovom znaku razneži do suza. Za nju su praktični pokloni ešarpa, tašna, kapa, cipele.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.