· · Komentara: 0
strašna priča

Dečak svake noći viđa ŽENU kako mu dolazi u sobu i postavlja JEZIV ZAHTEV: NJegova baka traži POMOĆ

Mladi dečak se plaši da ode na spavanje jer tvrdi da je "sablasna" dama posećivala njegovu sobu svake večeri tokom nedelju dana.

1594285876_Depositphotos_229258716_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Nije važno koliko imaš godina, noćne more nikada nisu prijatne.

Ali jedna porodica ne može da fukcioniše ako se noćni strahovi njihovog malog deteta zasnivaju na lošim snovima.

Jedan dečak iz Britanije tvrdi da svake večeri viđa nepoznatu damu u svojoj sobi - a ona postavlja prilično bizaran zahtev.

Pročitajte još: Prvog dana ŠAPE, onda GLAVU... Priča o ženi koja je RAĐALA ZEČEVE i danas izaziva NEVERICU (VIDEO)

Dečakova baka je jako zabrinuta zbog priče o sablasnoj figuri da je čak pisala stručnjacima koji bi joj dali savet kako bi odlučila šta dalje da radi.

U pismu upućenom sajtu slate.com napisala je: "Mog unuka svake noći posećuje sablasna dama".

Neimenovana žena je objasnila sve i moramo priznati da cela stvar zvuči kao nešto iz zastrašujućeg filma.

Napisala je - Moj dvoipogodišnji unuk imao je poslednjih nedelju i po dana ponavljajuću noćnu moru. Probudi se vrlo uznemiren i govori da je dama u njegovoj sobi.

Pročitajte još: CEO SVET zna za fresku Belog anđela zbog JEDNOG DETALJA, a po njemu je nastala i MONA LIZA

- Na pitanje da li razgovara sa njim i zašto misli da je ona tamo on kaže da ona mora da uzme nešto iz njegove sobe i da želi da stavi nešto na njegove noge.

Foto: Deposit

- On se plaši da ode na spavanje. Moja ćerka pokušava da ga smiri. On ima i mlađu sestru, staru 4 nedelje, znam da ove životne promene mogu kod dece poruzrokovati noćne more i razumem da je deci bujna mašta u ovim godinama. Međutim, ovo se čini tako speifično  i nekako jezivo.

Pročitajte još: "Video sam biće sa dugačkim prstima": Postoji DOKAZ koji otkriva da li ste imali veze sa VANZEMALJCIMA (VIDEO)

Dobila je savet da koristi sve "uobičajen" lekove" protiv noćnih mora, poput spavanja sa noćnim svetlom i upotrebe "čudnog damskog spreja koji svaku čudnu damu čini bezazlenom"

Ako sve ovo ne uspe preporučuju unajmljivanje dadilje "kako bismo svi mogli videti duha".

U šali dodaju - To nije duh, verovatnije je da će demon dobiti oblik stare dame.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.