· · Komentara: 0
ZANIMLJIVO

Ove filmske zvezde su želele da ODUSTANU OD GLUME

Mnogim glumcima u Holivudu nikako nije bilo lako da dođu do svoje prve uloge.

1593419668_bredli-kuoper.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news

Danas su jedni od najpoznatijih glumaca u svetu, a njihov put do samog vrha nije bio lak. Većina njih se dosta namučila da dođe do prve uloge, a neki su već u samom početku želeli i da odustanu od glume.

Pročitajte još: Sećate li se devojčice koja izgovara rečenicu "NEĆU DA TI KAŽEM ĆELAVI"? Pogledajte ČIME se danas BAVI i kako IZGLEDA

Bredli Kuper

Kuper je u filmu “Mokro,vrelo američko leto”, 2001. godine imao svoju debitantsku ulogu, a nakon toga je glumio u TV seriji “Alijas”, gde je njegova uloga bila sve manja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What would you do if you entered a room and Brad was looking at you like this?! ??❤️ #BradleyCooper

A post shared by Bradley Cooper (@bradleycooper__original) on

- Išao sam na posao samo tri dana nedeljno. Hteo sam da se ubijem - izjavio je glumac u jednom inrtervju. NJegovu karijeru spasio je film “Lovci na deveruše” iz 2004. godine, u kom je glumio zajedno sa Ovenom Vilsonom. NJegova karijera tada je doživela veliki uspon i ubrzo nakon toga postao je jedna od najvećih zvezda Holivuda zahvaljujući ulozi u filmu “Mamurluk”.

Bri Larson

Glumila je već kao dete, a malo je falilo da tu i završi svoju karijeru. Kada je bila na audiciji za ulogu ćerke Toni Kolet u seriji “United States of Tara”, nije uspela da dobije tu ulogu, i toliko se razočarala da je bila spremna da potpuno odustane od glume, i prijavila se za koledž.

-Toni je bila moj heroj. Mislila sam da niko na svetu ne može da odigra tu ulogu bolje od mene, ali kada sam odbijena, kao da ođednom više nisam shvatala stvarnost”, rekla je Larsonova. Posle izvesnog vremena, ponovo su je zvali iz produkcije serije “United States of Tara” da joj ponude ulogu. Kasnije je glumila u mnogim poznatim filmovima, kao što je “Soba”.

Džo Peši

Prvu ulogu na filmu imao je 1976. godine u niskobudžetnom filmu pod nazivom “Death Collector”.

Pročitajte još:  Šta će reći kraljevska porodica?! Snima se film o princezi Dajani, a OVA glumica će tumačiti njen lik (FOTO)

On je smatrao da gluma, ipak, nije za njega, pa je hteo da ostavi sve to i ode u Bronks, gde je trebalo da vodi restoran svog prijatelja. Tada je na scenu stupio Robert de Niro koji mu je pomogao. Slavnom glumcu se jako svidelo kako glumi Peši, pa ga je pozvao da mu predloži ulogu u kultnom filmu iz 1980. godine, “Razjareni bik” i od tada počiinje njegov uspon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lunedi #monday

A post shared by Joe Pesci (@joepesci) on

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.