· · Komentara: 0
URAN

Planeta će se preporoditi, ali slede tri godine turbulencija i 2023. zemlja će biti potpuno drugačija - na jesen nas čekaju novi IZAZOVI

Sve što predstavlja ovaj znak nalazi se pred prekretnicom, a pošto predstavlja Zemlju nalazimo se pred potpunom promenom života.

Depositphotos_21846889_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Bik je znak kome ovih dana ne cvetaju ruže. Izložen je neprijatnom aspektu koji tranzitni Uran pravi sa Saturnom. Iako smo svi, kolektivno, izloženi teškim aspektima, osobe rođene u znaku Bika ovo osećaju direktno. Promene koje su u najavi, ukoliko ne budu dobrovoljno sprovedene, prete da se realizuju prisilom. Pred Bikovima su tri godine velikih turbulencija, a dašak vetra koji to najavljuje upravo je dunuo.

Pročitajte još: Glavne zemlje će napustiti EU, nova koalicija se javlja na istoku, a evo ŠTA ČEKA SRBIJU

Treba naglasiti da Bik ne predstavlja samo osobu koja je rođena u tom znaku. On predstavlja sav princip na zemlji kojim on vlada. Hrana, bankarstvo, novac, ekonomija, priroda, biljke... U međuljudskim odnosima predstavlja fizički kontakt, dodir. Muziku, veselje, uživanje. Neverovatno je do kojih se detalja priroda poigrala, pa nas je dovela u situaciju koja nalaže da od svega nabrojanog moramo trenutno da se ogradimo.

Zvezde su se poigrale Foto: Depozitfoto

Tranzitni Saturn u Vodoliji pravi kvadrat prema Uranu u Biku - Saturn u Vodoliji je zabrana, a vladar Vodolije Uran ukazuje na to da je predmet zabrane sve što je iz simbolike Bika.

Bik predstavlja bankarstvo, novac, ekonomiju, prirodu, biljke, međuljudski kontakt...

Dakle, sve što predstavlja ovaj znak nalazi se pred istorijskom prekretnicom. Po mišljenju brojnih astrologa Bik predstavlja i planetu Zemlju, pa ako bismo i to uzeli u obzir, trenutno smo globalno izloženi tranzitu koji je zaustavio sve, a koji će zauvek promeniti način života.
S jedne strane, to je dobra vest, jer će se planeta preporoditi. Ipak, s druge strane gledano, dužina trajanja neprijatnog tranzita ukazuje na to da će nam biti potrebno mnogo strpljenja kako bismo kroz ovaj period prošli sa što manje posledica.

Zemlja se menja Foto: Depozitfoto
Biće nam potrebno  mnogo strpljenja, jer nas krajnji ishod čeka tek 2023. godine.

Krajnji ishod svega što je krenulo od marta ove godine čeka nas tek 2023. godine. Pred nama su godine ozbiljnih izazova i potpunog, korenitog, preraspoređivanja svega što na zemlji predstavlja život. Zdravstvo, finansije, ekonomija, tehnologija...

Pročitajte još: "Jednom zaražen, ne živi više od dvadeset četiri sata": Korona virus predviđen pre 30 godina, a šta je PRAVA ISTINA

U ovoj fazi tranzita situacija će se privremeno stabilizovati tokom leta, a od jeseni, naročito od decembra, planetarno nas očekuju novi izazovi.
Na ličnom nivou Bik predstavlja osobe koje su s obe noge na zemlji, materijalno opredeljene, samosvesne, istrajne, pa čak i tvrdoglave, jer ih odlikuje nepromenljivost koja, istovremeno, pored sve lepote jedne stamenosti, može da postane i najveća mana.

Situacija će se tokom leta stabilizovati, a od jeseni nas čekaju novi izazovi.
Muzika i pevanje
Bik vlada hranom i hedonističkim načinom života, ali i pevanjem, muzikom i plesom. Pa nije čudno da upravo među pripadnicima ovog znaka, kao i među onima kojima je ovaj znak naglašen u horoskopu, nalazimo najveći broj muzičara i veseljaka.

Nežan i romantičan, uživa u vođenju ljubavi uvek i svuda. Fizičke potrebe su mu velike, senzualan je, potvrdu ljubavi mora da dobija maženjem i milovanjem da bi bio siguran da je veza u redu. Najviše ceni partnera koji ima praktičan pogled na život kao i on, i koji se ne meša u njegove ciljeve. Ipak, bez obzira na svu senzualnost, materijalni aspekt u ljubavi igra veliku ulogu. Za partnera, najčešće, Bik bira osobu koja je situirana i ostvarena, jer bez obzira na svu ljubav, koja mu je važna, ona mora da se hrani i materijalnim. Svaka vrsta nemaštine baca ga u duboko nezadovoljstvo za koje će optužiti partnera.

Bik, bez obzira na ljubav,  uvek bira meterijalno situairanog partnera, jer voli dokolicu.

Veliki je hedonista, uživa u dokolici i sklon je da se, bez razmišljanja, prepusti ovozemaljskim uživanjima.
Osobe rođene u ovom znaku ne vole apstraktne odnose. Veoma su direktne i praktične u odnosima sa ljudima, a od partnera očekuju doslednost i ispunjenje svake formalnosti. Zajedničko obedovanje je za njega centar svih odnosa - partnerskih, prijateljskih ili porodičnih.
Ima onih koji ga optužuju da je materijalista, ali Bika to ne interesuje. Gurmanluk, hedonizam, muzika, piće, životni stil koji je naizgled simpatičan i opšteprihvaćen, može da bude "toksičan" za samog Bika. Neretko, obolevaju od posledica takvog života.

Pročitajte još: Kineski horoskop DRUGI DEO: Kako će godina PACOVA uticati na druge znake?

Kada sagledate sve osnovne osobine znaka Bika i to uporedite sa situacijom u kojoj se nalazimo, uvidećete do koje se mere priroda poigrala i zabranila sve što je na bikovskoj listi pobrojano.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.