· · Komentara: 0
PSI

Pogledajte kako se BAHATE vlasnici kućnih ljubimaca i na koje LUKSUZNE stvari "DREŠE KESU"

Najboljeg čovekovog prijatelja oblače u kožne jakne i krznene mantile

Depositphotos_10886454_s-2019.jpg
Foto: Depozit foto

Vlasinici pasa stalno vole da ističu kako mnogo vole svoje ljubimce i gledaju da im obezebede sve šta im je potrebno za normalan i srećan život. Međutim, pojedini idu mnogo koraka dalje i pare zadovoljno troše na skupe i luksuzne stvari, parfeme i predmete koje, razume se, psima i nisu baš preko potrebne...

Pročitajte još: Komšije ih ne vole: Ovo je JEDINI NAČIN da umirite najveće lajavce među psima

Foto: Depozit foto

Pse vole da oblače u odela sa kravatama i leptir mašnama, u haljinice, stavljaju im marame oko vrata, a ima i onih koji ljubimcima rado nabave kostime popularnih superheroja i antiheroja, poput Supermena, Spajdermena, Dart Vejdera...

Kišu ne voli niko, pa ni vaš pas, pa su zato gradski pet šopovi obezbedili i kišne mantile i kabanice. Cene mantila i kabanica kreću se od otprilike 500 dinara do 2000 dinara, a čak i više, za one brendirane. Za mantiliće za krznom izdvajaju minimalno 1500 dinara. Džemperi za pse koštaju 1000 dinara, a ima i skupljih, čak i preko 2000 dinara.

Mantili za pse koštaju i preko 2000 dinara

Modni detalji kao što su mašnice koštaju čak 2460 dinara za 10 komada. Sunčane naočare za psa idu do 1000 dinara. Tople čizme prema pet šop radnjama trebaju i psima, pa za par crnih cipela traže 1850 dinara. Majice su nešto jeftinije za koje vlasici izdvajaju oko 700 dinara. Prodavci nude čak i kožne jakne za ljubimce po ceni od 1850 dinara. Haljinicu sa tilom vlasnici mogu pazariti za 1200 dinara.

Za deset mašnica za pse plaćaju 2460 dinara
Foto: Depozit foto

U pet šopovima postoji poseban odeljak za kozmetiku. Dezodoransa nema ispod 1000 dinara, dok su parfemi, razume se, skuplji i koštaju i po nekoliko hiljada dinara po komadu. Sprejevi, pene i losioni za suvo kupanje pasa koštaju takođe preko 1000 dinara. Ima čak i svetlucavih sprejeva po ceni od 1450 dinara. 

Od skupe prateće opreme za pse izdvajaju se jastuci i ležaljke čije su cene poprilično paprene . Jastuci na kojima ljubimci vole da leže koštaju od 6870 dinara do 10300!

Pročitajte još: Psi mogu da budu vegetarijanci, a šta je sa MAČKAMA?

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.