· · Komentara: 0
LEPE VESTI

Ponosni DEDA: Ovako je Željko Mitrović PROSLAVIO rođenje unuke! (VIDEO)

Željko Mitrović samo dan nakon što je proslavio svoj 53. rođendan, postao je deda i samim tim dobio najlepši poklon.

zeljko-mitrovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Sin vlasnika televizije Pink, Aleksandar, dobio je ćerku Emili, a ponosni deda, odlučio je da rođenje unuke proslavi na adekvatan način u prisustvu porodice i prijatelja u jednom lokalu. 

Pročitajte još: Ne želi da ćuti više: Igor Kojić se OGLASIO nakon spekulacija o razvodu sa Severinom (FOTO)

Presrećni Željko nije krio zadovoljstvo, te je objavio snimak na kome sa prijateljima igra i peva do ranih jutarnjih časova:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moj Sale je dobio ćerku Emiliju Mitrović, a ja sam tim povodom đipao 16 sati bez prestanka.

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

- Moj Sale je dobio ćerku Emiliju Mitrović, a ja sam tim povodom đipao 16 sati bez prestanka - stoji u opisu videa, koji je Željko postavio na društvenoj mreži Instagram.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.