· · Komentara: 0
SPECIJAL

Vraćaju se "PRIJATELJI": Snima se nastavak omiljene serije

Jedna od najomiljenijih serija "Prijatelji", uskoro će dobiti i svoj specijal, a sada je određen i mesec kada će snimanje biti nastavljeno.

1592820584_cendler.jpg
Foto: YouTube printscreen /PureBloodPaul

Monika, Čendler, Rejčel, Ros, Džoi i Fibi, ušli su u naše domove 1994. godine, a nakon 16 godina pauze, ponovo ćemo biti u prilici da ih gledamo na malim ekranima i to u specijalu koji je trebao da bude snimljen početkom godine, ali je zbog epidemije virusa korona prekinut.

Pročitajte još:  Ko je Darko Perić, SRPSKI GLUMAC u najgledanijoj stranoj seriji “La casa de papel"?

- Nadam se da ćemo moći snimanje da nastavimo u avgustu, ako sve bude dobro i ne bude ranog drugog talasa. Ako sve bude na svom mestu i ako budemo da ispoštujemo sve mere, snimaćemo ga negde između sredine i kraja avgusta - rekla je tvorac serije Marta Kaufman za američke medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good thing this phone doesn’t have video calling!

A post shared by Friends (@friends) on

Prijatelji su emotivani od septembra 1994. do maja 2004. godine, a imali su 10 sezona i 236 epizoda. Fanovi širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ponovno okupljanje svojih omiljenih likova. Tokom pandemije, serija Prijatelji bila je jedna od najgledanijih u Americi.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.