· · Komentara: 0
NUMEROLOGIJA

RIBE vole potkrovlja, a LAVOVI trgove: Horoskopski znak razotkriva gde volite da živite!

Ukoliko je verovati astrologiji lako je prepoznati na kom spratu žive rakovi, a gde ima najviše škorpija

postanski+sanducici1+0707+2014.JPG
Foto: Arhiva Novosti

Astrološko učenje se bazira na praćenju učestalosti ponavljanja određenih situacija koje su povezane sa određenim položajem planeta u horoskopu. Tumačenje se zasniva na verovatnoći dešavanja pa su, zbog toga, iznenađenja uvek moguća.

Pročitajte još: Ovan na put treba da ide sa lavom, a pogledajte kakvo vam putovanje odgovara po horoskopskom znaku

U okviru ovoga postoje male zanimljivosti koje su primećene, ali, bar zasad, nisu u astrološkom učenju dokazane. Jedna od njih je i trend u odabiru sprata, stana ili stambenog broja u kome će osoba da živi.

Strelac iz stana vidi auto-put, hipodrom, ili je u blizini obrazovne ustanove

Naime, ako bismo uzeli za primer jedan soliter, primetili bismo da se na svakom spratu, koji svojim brojem pripada određenom astrološkom znaku, grupiše energija tog znaka. To ne znači da su svi stanari jednog sprata rođeni u istom znaku, već da oni koji dominiraju u svojim porodicama, imaju taj znak naglašen.
Dakle, po astrološkoj podeli po znacima, broj zgrade, sprata ili stana u kome stanuje je:

  •     Ovan je u broju jedan, 13 ili 25.
  •     Bik pronalazi broj dva, 14 ili 26.
  •     Blizanci tri, 15 ili 27,
  •     Rak četiri, 16 ili 28,
  •     Lav pet, 17 ili 29,
  •     Devica šest i 18,
  •     Vaga sedam i 19,
  •     Škorpija osam i 20,
  •     Strelac devet i 21,
  •     Jarac deset i 22,
  •     Vodolija 11 i 23 i
  •     Ribe 12 i 24.
Bik stanuje u kući/zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini banke, restorana, parka

Drugi trend koji je primećen je da osobe svojim dominantnim znakom biraju stambeni prostor koji simboliše njihov znak. To izgleda ovako:

Ovan bira stambeni objekat na uglu, ćošku, od fasadne cigle, u crvenoj boji.

Bik stanuje u kući/zgradi koja se nalazi u neposrednoj blizini banke, restorana, parka.

Blizanci vole manje stanove i važne su im terase. Ako je dvorište u pitanju, tu je obavezno, na malom prostoru, smešteno više manjih objekata.

Lavovi vole gužvu Foto: Arhiva Novosti

Rak će se skućiti, ako ne u privatnoj kući, onda u stanu pored vode, bazena ili jezera.

Lav je u centru zbivanja, na trgu, na brdu, visini, u prostoru koji je veoma osvetljen.

Devica pronalazi stan blizu pijace, doma zdravlja ili tržnog centra.

Pročitajte još: Ne znate šta da kupite dami? Savetujte se sa zvezdama: LAVICI nakit, DEVICI parfem

Vaga predstavlja kružne oblike ali i umetnost, pa prostor za stanovanje, uglavnom, pronalazi u delovima grada gde je ta simbolika zastupljena. Bilo da su u pitanju ulice kružnog toka, zgrade sa okruglim prozorima, ili neposredna blizina umetničkih galerija.

Škorpija bira blizinu reke, podzemnih voda, groblja, mrtvačnice. Neretko je to prostor koji je, ako ne podrum, a onda bar simbolično ukopan u zemlju, prizemlje.

Devica pronalazi stan blizu pijace, doma zdravlja ili tržnog centra

Strelac iz stana vidi auto-put, hipodrom, ili je u blizini obrazovne ustanove.

Jarca ćemo najčešće naći u starom, oronulom objektu ili stanu, u zapuštenom delu grada. U blizini se može naći sud, kazneno-popravna ustanova ili značajan spomenik.

Pročitajte još: Od toga koliko imate godina zavisi koja PLANETA vlada vašim životom: Pogledajte u kojoj ste ŽIVOTNOJ FAZI

Vodolija živi na višim spratovima, u blizini trafostanice, pruge, tramvaja ili aerodroma.

Ribe su najčešće u potkrovljima, u blizini crkve, bolnice, apoteke ili pumpe.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.