· · Komentara: 0
DAN ROĐENJA

Rođeni ste između prvog i desetog datuma u mesecu? Evo koju simboliku nose ti datumi

Svaki datum u našem životu predodređuje našu sudbinu i usmerava vam u nekom pravcu, tvrde numerolozi otkrivajući kakvo značenje nosi dan u mesecu u kome smo rođeni

calendar-3109374_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Numerologija, koju mnogi smatraju naukom svih nauka, tvrdi da nam je svaka cifra, koja obeležava naš život sudbinski dodeljena. Postoje osnovna tumačenja primarnih brojeva, ali i onih dvocifrenih i trocifrenih brojeva.

Ovo se podebno odnosi na datum u mesecu kada smo rođeni. Pogledajte koja značenja nosi dan u mesecu kada smo rođeni.

Pročitajte još: Izračunajte i otkrijte koji mesec je idealan za vaše nove poslovne poduhvate

Osobe rođene prvog bilo kog meseca u godini su velike autokrate.To je sam početak, pa se može desiti da budu uvek na startu svojih ambicija, želja i dela.Činjenica je da imaju često sreće,vođe su, političari, veliki reditelji. Vole moć, slavu, uspeh, novac,ali mali broj njih dođe to toga.Treba da se čuvaju ljubomornih osoba i onih koji ne žele da napreduju duhovno.

Rođeni drugog u mesecu imaju potrebu da se istaknu kroz ljubav. Nestabilni kada treba da donesu neku odluku jer ih emocije ponesu. Imaju veliku potrebu da se uvek više spavaju, odmaraju, imaju jaku percepciju, vidovitost. Znaju da ispravno postupaju sa novcem, sposobni da se ekonomski razviju i napreduju. Proputovaće ceo svet.

Rođeni trećeg u mesecu su predstavljeni kao osobe koji imaju veru u sebi. Ta vera može da se pokaže više kao religiozni princip, umesto optimizma. Dobri su glumci i sposobni su da zabave društvo. Kažu za njih da su deca sreće, mada ima i ona druga strana. Često su žrtve nasilja, pa čak i krajnjih namera svojih suparnika. Vrlo inteligentni, izrazito obrazovani, traže obrazovane partnere. 

Pročitajte još: Koji je vaš omiljeni broj i koju poruku nosi?

Rođeni četvrtog u mesecu imaju naglašen materijalizam. Najčešće nemaju sreće u ljubavi. Uvek imaju razvod ili raskid veze, ako su pred brakom. Vole decu i ona su njihova velika sreća. Veoma su sposobni da zarade. Vole nivo i prestiž. 


Foto: Pixabay

Rođeni petog u mesecu su ili sposobni za sve ili imaju problem kroz komunikaciju sa drugima. Dobri su voditelji, pregovarači, prave poslovne kontakte sa drugima, imaju snagu da završe sve što naume. Često traže pravdu. 

Rođeni šestog u mesecu njačešće traže sebe kroz duhovnost. Mogu biti dobre zanatlije, posebno zlatari. Vole provod i da žive život punim plućima. Često imaju novca u jednom periodu života, ali isto tako mogu i da ga lako izgube. Moraju da vode računa o svojim finansijama. Ako su vezani za neki religiski praznik, onda treba da prate energiju tog sveca koji uvek stoji kao štit. 

Rođeni sedmog u mesecu su oprezni, mudri, ništa ne prepuštaju slučaju, spremni na razne izazove: Često se na njih kači tragedija u porodici. Mogu rano izgubiti jednog roditelja. To ih ojača ili prevremeno sazrevaju. Put u drugu zemlju je izvesno, dve kuće, dva doma. Govore strane jezike odlično i odlično barataju novcem.

Pročitajte još: Uporni ste, kreativni ili samo filozofirate? Ako ste rođeni preko dana, ovo su možda neke od vaših osobina

Rođeni osmog u mesecu traže idealan život. Veliki su komformisti, bogati su često, novac im sam dolazi u ruke. Voze dobar i veliki automobil. Često stupaju u brak u kasnim godinama, večito traže ljubav, a ona im izmiče. Dosta su usamljeni u duši.

Rođeni devetog u mesecu su stalno na početku neke ideje i imaju potrebu da urade nešto epohalno. Dobri su u umetnosti. Veliki su emotivci, ali često stradaju zbog toga. Putovanja i kreativnost su njihov život.

Rođeni desetog u mesecu su jako inteligentni i pametni. Završavaju visoke škole, ako nemaju uslove za školovanje, nadoknadiće to kroz čitanje knjiga, kurseva, alternativnih znanja. Vezani su za porodicu. Žene se teško udaju, muškarci teško razvode. Kompanija ili firma u kojoj rade ima puno koristi od njih.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.