· · Komentara: 0
ZANIMLJIVO

Način na koji pišete SLOVO X govori o vašoj ličnosti - OTKRIJTE!

Slovo "X" može se napisati na različite načine, a da li ste znali da svaki od njih govori nešto o vama?

1594121790_pisanje.jpeg
Foto/Pexels

Analitičarka rukopisa Kejti Meknajt objasnila je šta način pisanja tog slova govori o ličnosti. Još u osnovnoj školi naučili smo još da pišemo, ali kako starimo, razvijemo i oblikujemo svoj stil, isto tako se i ne pridržavamo načina pisanja koji su nas učili nastavnici.

Pročitajte još:  Kako je MARAMA Merilin Monro SPASILA pozorište od propasti?

Ona objašnjava, da svaki stil pisanja ima određeni karakter, posebno slovo "X", koje dosta toga može da kaže o našoj ličnosti. Upravo pisanje te dve dijagonalne crte, mogu da pokažu kakva smo mi zapravo osoba.

U prilogu je prikazan grafikon i osam načina stilova pisanja, a svaki određuje karakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How do you draw an X? The colored line being the first stroke...? You know what to do!? (Twitter: cyanpotato)

A post shared by Country Living (@countrylivingmag) on

 

 

1. Zaglavljeni u prošlosti: Ako X pišete počevši od donjeg desnog ugla, to govori da želite da napredujete, ali ste zapeli u prošlosti.

2. Bežite od nečega : Ako počinjete iz donjeg levog ugla, a zatim iz desnog, vi ste otpadnik koji silno želi da se katapultira iz svoje prošlosti, ali teško vam je da krenete napred.

3. Vi ste pobunjenik:  Ako počinjete da pišete iz gornjeg desnog ugla pokazujete da ste buntovnik bez razloga.

Foto: Pexels

4. Fokusirani na budućnost: Zato što vam je samo druga crta koju pišete onako kako bi trebalo, iz gornjeg levog u donji desni ugao, to govori da pokušavate da se fokusirate na budućnost, ali deo vas još želi da se vratite u prošlost, kao da vozite čitavo vreme gledajući u retrovizor.

5. Živite po sopstvenim pravilima: Ispravan je samo prvi deo pisanja koji započinjete od gornjeg desnog prema donjem levom uglu, ali drugi deo kad iz donjeg levog krećete prema gornjem desnom uglu otkriva da ste čovek koji se ne slaže s postojećim pravilima.

6. Trendseter: Budući da započinjete iz donjeg levog ugla, vi pratite trendove i dobro se snalazite u tome.

7. Volite red:  U školi ste vrlo verovatno učili da pišete baš na ovaj način. To ukazuje da ne želite da izbegavate normu i da volite red i mir.

Pročitajte još: Knjiga koja će UNIŠTITI Anu Vintur: Bivši prijatelj OPLEO po urednici Voga - "Moda je nikad NIJE ZANIMALA"

8. Razmišljate iznad okvira:  Ako započinjete u gornjem desnom uglu, više volite da razmišljate izvan okvira.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.