· · Komentara: 1
NEPRIJATNOST

Snovi su joj srušeni... Suzana Mančić progovorila o velikom RAZOČARANJU u životu

Popularna voditeljka u mladosti je doživela veliku neprijatnost, jer nije uspela da ostvari svoj najveći san i postane balerina.

suzana-mancic.jpg
Foto: Youtube printscreen/Happy TV

Suzana Mančić važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a iako se proslavila kao voditeljka i glumica, ipak joj je neostvarena želja ostala da se bavi baletom.

Pročitajte još: Zapevala Ceca, a za njom i VELJKO: Anastasiji priredili IZNENAĐENJE, nije mogla da veruje (VIDEO)

Puna entuzijazma, odlučila je da okuša sreću, ali su joj ti snovi jako brzo srušeni. Zbog konstitucije nije uspela da prođe završni ispit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snimamo !!!! Slikamo letnju kolekciju modne kuce Elipsa @modna_kuca_elipsa

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) on

- Moja prva ljubav bio je balet. Obožavam balet kao umetnost i dan danas, ali zbog moje fizičke konstitucije nisam bila za klasičan balet. Ubrzo su me izbacili, jer je došao neki Rus na završni ispit i rekao, da će sve devojke proći, osim mene. To je bio prvi udarac u životu koji sam morala da pretrpim - izjavila je Suzana u emisiji "Jutro".

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.