· · Komentara: 3
PROŠLOST

Tražite je na POGREŠNOM mestu! Veljko tvrdi da se ATLANTIDA nalazi na dnu DUNAVA, poseduje i DOKAZE

Novosadski izumitelj Veljko Milković veruje da se na teritoriji danšnjeg DUnava ugasila praistorijska civilizacija Atlantida koja je znala za lasersku tehnologiju.

1595056359_HelmCastGlavna.PNG
Foto: Youtube/ screenshot HelmCast

Tim naučnika sa Geološkog instituta u Bukureštu izneo je tezu da se Atlantida u davnoj prošlosti nalazima na području današnje Deliblatske peščare. Promenom toka Dunava ova civilizacija je nestala, odnosno potopljena je.

Nakit Foto: Youtube/ screenshot HelmCast

Pročitajte još: Jesu li PIRAMIDE zapravo drevne kule TESLA? Neverovatna veza između SRPSKOG NAUČNIKA i brojeva 3, 6 i 9 (VIDEO)

Veljko Milković je u svetu poznat po samogrejnoj ekološkoj kući i dvostepenom ekološkom oscilatoru koji je 2006. godine proglašen za jedan od 100 najboljih svetskih izuma.

Milković je izronio iz Dunava brojne artefakte.
Savršen krug Foto: Youtube/ screenshot HelmCast

Međutim, široj javnosti je poznatiji po zanimljivoj teoriji. Milković već dve decenije tvrdi da se u Podunavlju nalazila mitska Atlantida. On je sakupio i ogromnu zbirku artefakata iz Dunava koja to - potvrđuje.

Sve vreme su je tražili na pogrešnom mestu - Atlantiku!

Dakle, Milković tvrdi da su Atlantidu sve vreme tražili na pogrešnom mestu -u Atlantiku, iza Herkulovih stubova. Umesto tamo, ona se nalazi na dnu Dunava! Tačnije, između Novog Sada, podno Petrovaradinske tvrđave i Srema.

Rumunski naučni rad:
“Ostrvo Atlantis odgovara jednom od retkih ostrva ovog nekadašnjeg jezera, koje se danas nalazi na Deliblatskom području. Platonovi podaci, međutim, odražavaju nekadašnje paleogeografske slike (endoresko Panonsko jezero, isto sa mitskim okeanom), kao i kasnije."
Natpisi, krugovi, nakit - sve je urađeno laserom!

Milković je sakupio i veliki broj dokaza sa dna Dunava. Izronio je u vreme niskog vodostaja brojne kamene artefakte sa rupama, raznim natpisima i obeležjima za koje je očigledno da nisu uklesani rukom, već savršeno precizno - laserom. Pronašao je i parčiće keramike, opal sa rozetom, natpise poput klinastog pisma...

Nedaleko od Žeželjevog mosta je 1827. godine potonulo dunavsko ostrvo, a sa njim i tvrđava Inzelšanc. NJeni temelji se idanas mogu videti u vreme niskog vodostaja, a artefakti koje je pronašao Milković nemaju veze sa epohom Austrougarske.

Pročitajte još: Najmisteriozniji zamak napravljen je istim alatom kao i PIRAMIDE, a čuveni ROKER je napisao pesmu devojci zbog koje je SAGRAĐEN (VIDEO)

Veljko Milković je autor knjige "Petrovaradin kroz legendu i stvarnost" o istraživanjima koje je obavio u lavirintima ove dunavske tvrđave.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.