· · Komentara: 0
MUŠKARCI

Reci mi koje su ti BOJE OČI i kazaću ti KO SI: ZELENOOKI imaju najveći libido, a šta je sa SMEĐIM i PLAVIM?

Da li je muškarac nežan, pouzdan i spontan, najbolje pokazuje boja njegovih očiju.

Depositphotos_18017905_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Ujedno, to je najjednostavniji način da saznate ko stoji ispred vas i kakav mu je karakter, navodi se u francuskoj studiji.

Pročitajte još: Zašto se kaže PAO S KRUŠKE? Svi koristimo ovu frazu, a evo odakle VUČE KORENE

Plave oči upućuju na njihovu mladost i nevinost. Tamnoplave odražavaju strastvenost, dok su svetloplave karakteristične za mirniju prirodu. Plavooki su manje agresivni i imaju smisao za planiranje.

Tamno plave oči nose strastveni muškarci.
Smeđooki su nežni

Smeđooki su nežniji i pouzdaniji od muškaraca sa bilo kojom drugom bojom očiju. Ova, inače, najčešća boja muških očiju povezuje se sa odanošću, samopouzdanjem, odlučnošću i ambicijom. Istraživanja pokazuju da najveći broj uspešnih i bogatih muškaraca ima upravo ovakve oči.

Zelenooki imaju veću energiju od ostalih.

Zelene oči su prilično retke, pa se na takve muškarce gleda kao na tajanstvene. Oni imaju veću energiju, a samim tim i libido. Spontani su i maštoviti, ali nisu pouzdani. Iako vode komplikovan život, sa njima nikada nije dosadno.

Pročitajte još: Kakav je vaš šef: TIH ili BUČAN? Mi imamo odgovor ko je BOLJI

Oči boje meda takođe su retke. U zavisnosti od svetla, ali i od raspoloženja, menjaju boju od zelene do smeđe. Smeđa komponenta čini muškarca otvorenim i pristupačnim, dok se zelena javlja kada razotkriva nestašnu stranu njegove prirode. Sa njim je život avantura, jer ne može da odoli izazovima.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.