· · Komentara: 0
Venčanje

Reči mlade kojoj je SVEKRVA uništila venčanje: Došla je u CRNINI, a ono što me PITALA nakon svadbe ostavilo me u ŠOKU

Anonimna žena iz Portugala opisala je u Facebook grupi 'That's It I'm Wedding Shaming' kako se njena svekrva ponašala na venčanju.

1594127395_Depositphotos_184747894_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Rekla je i da ju je kasnije pitala može li joj pozajmiti svoju venčanicu, iako je teža od djevojke oko 30 kilograma i viša oko osam centimetara.

Pročitajte još: Tragedija koja se prepričava: MLADA UMRLA NA SVADBI - Ivana poručula pesmu od Lukasa Počnite bez mene i PALA MRTVA

Na venčanje je došla u crnoj haljini i već u startu začudila mnoge, posebno mladence. Neposredno pre toga odbila je da pomogne budućoj snaji oko šminke uz komentar 'da prvo mora da sredi sebe'.

Foto: Depozit

Na samom venčanju i kasnijoj proslavi, svekrva se ponašala 'kao razmaženo derište' pokušavajući svu pažnju da privuče na sebe, besramno je koketirala dok su njena ćerka i snaja crvenele od srama.

- Ponašala se kao derište celo vreme i zbog toga smo se osećale grozno veći deo dana, tako da smo kući otišle ranije, a haljinu sam samo skinula i stavila u ormar - ispričala je ova žena.

Prokomentarisala je i svekrvino traženje da joj pozajmi haljinu.

- Danas se više ne zamaram time, ali ipak mi je jako čudno što je tražila haljinu koju sam nosila taj dan, dan koji je ona zapravo upropastila - dodala je.

Pročitajte još: "Sine, ona je umrla pre 7 godina": Povezao devojku do centra Negotina, sutradan saznao BOLNU ISTINU

Kaže kako nakon venčanja nisu razgovarale mesecima. 

Kaže kako je njeno venčanje bilo vrlo malo jer joj je brat homofobičan pa na kraju nikoga nije pozvala, jer ako bi pozvala druge, a njega ne, imala bi s njim problema do kraja života, prenosi Daily Mail.

U komentarima su joj pružali podršku govoreći da je to njena haljina i da može učiniti s njom šta želi. 

- Čak i kad bi joj odgovarala venčanica, ona nema pravo na nju - bio je jedan od komentara. 

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.