· · Komentara: 0
PARTNERSKI ODNOSI

Osim što su LJUBAVNICE, one mnogo i KOŠTAJU! Ovo je TAČNA RAČUNICA

Muškarci su spremni da se odreknu mnogo toga u jednom trenutku kada pomisle da su našli svoju novu idealnu ljubav oličenu u ljubavnici. Evo koliko to zaista košta

1594248837_partneri.png
Foto: Pixabay

Muškarci su nekada na sve spremni, čak i da se odreknu mnogih stvari kako bi sa svojim ljubavnicama proveli što više vremena. 

Pročitajte još: Želite da izgledate MLAĐE? Nikakav problem, ali evo koliko puta morate imati SEKS

Žene ne treba da se zavaravaju jer su ljubavnice oduvek u modi! Ipak,  u današnje vreme se čini kao da ih ima mnogo više nego ranije, posebno u vreme eksplozije društvenih mreža. Ali, problem je uvek isti - kako odvojiti vreme za ljubavnicu pored žene i dece?

Foto: Depositphotos

Pročitajte još: Prvi tip MUŠKARACA može da se spakuje za 5 MINUTA i krene, ali
ŽENE BIRAJU drugi tip - evo i ZAŠTO

Evo zanimljivih rezultata istraživanja koji pokazuju koliko je muškaraca spremno da se odrkne određenih stvariu životu kako bi provelo što više vremena sa ljubavnicom.

Pročitajte još: Domali PRST otkriva da li je MUŠKARAC narcisoidan, ODAN ili AGRESIVAN

  • 6 odsto žrtvovalo bi godišnji odmor za viđanje ljubavnice
  • 10 odsto ne bi kupovalo novi mobilni telefon da im ostane više novaca za ljubavnicu
  • 11 odsto bi odustalo od članstva u teretani
  • 15 odsto bi žrtvovalo već kupljene ulaznice za utakmicu ili neko drugo događanje koje vole
  • 15 odsto bi odustalo od planiranog renoviranja ili kupovine doma
  • 16 odsto ne bi kupilo novi auto

Za kraj, informacija koja je možda i najgora - četvrtina muškaraca prestaje da odlazi na večere sa suprugom kako bi uštedilo novac za ljubavnicu.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.