· · Komentara: 0
MUŠKARCI

RAKIJA kaže: "Hoću da se ženim!" A, šta kaže muškarac koji pije PIVO?

Muškarci su kao lubenice, pa iskukstvo u pronalaženju pravog ništa ne znači, jer uvek mogu da iznenade.

1594018646_pice1.jpg
Foto: Piksabej

Probajte sa pićem! Posmatrajte muškarca koji vas zanima i prema čaši koju drži u ruci odlučite da li je on, stavrno, pravi.

Pročitajte još: Ne mora da vam KAŽE: Evo PET znakova da prepoznate da je vaš MUŠKARAC izgubio interesovanje

Tradicija  Foto: Piksabej

Rakija

Veruje u tradicionalne vrednosti, želi da provede život sa jednom ženom i ona će uvek znati ko "nosi pantalone u kući".

Muškarac sa "mučenicom" poručuje - hoću da se ženim!

Kada muškarac u ruci drži "mučenicu" sa njim je sve jasno - hoće da se ženi i hoće da brine o porodici. Kad se sretnu ovakav mušakrac i žena koja zna šta hoće u životu, ubrzo im igraju na svadbi.

Pivo

Muškarac koji voli pivo je bučan, u sve se razume, o svemu ima mišljenje i ima stomak. Ovaj stomak znači da misli samo o sebi i očekuje da ga svi prihvate. 

O sportu zna bolje od selektora, ali je loptu poslednji put udario u osnovnoj školi. Vole ženstvene žene, ali nemaju snage da ustanu i pokušaju da je osvoje. NJega je lako zavesti, ali je teško naterati ga da se odluči za brak, kao i za bilo šta drugo.

Pivopija o svemu ima mišljenje, a vinopija...

Vino

On je prefinjen, ima istančan ukus, obrazovan je i - "cepidlaka". Ovakav čovek najčešće dugo živi sam, razgleda partnerku sa svih strana, procenjuje, istražuje i neće se smiriti dok ne nađe neku manu. Sa ovakvim čovekom može da bude samo žena koja ne žuri, spremna je da mu se neprestano divi i pere "brdo" sudova posle njegovih "kulinarskih čarolija".

Prvo misle na sebe, pa onda na žene Foto: Piksabej

Viski

Klasičan mačo tip. On je ambiciozan, zna šta želi i spreman je na sve da do toga dođe. On ne gubi vreme i možete ga osvojiti samo ako ženstvenoću privučete njegovu pažnju ili i ako ste mu potrebni u karijeri. Prvo otkrijte zašto "vas juri", a onda odličite da li vas zanima.

Zabava Foto: Piksabej
Viski kaže: Ja sam ambiciozan", a tekila: "Idemo u avanturu!"

Tekila

Ako žudite za stabilnošću zaboravite na njega. Međutim, ako ste željni avanture, provoda i putovanja - samo napred. On traži partnerku i ona koju odabere sa njim će stvoriti uspomene kojih će se sećati do kraja života!

Pročitajte još: Da li znate ŠTA PORUČUJU oni koji imaju, umesto svoje, na profilu SLIKU SA PARTNEROM?

Koktel

Retko koji muškarac u ruci drži čašu sa šarenim pićem i kišobranom, ali ako takvog vidite - obavezno mu priđite. Ovi muškarci su nezaboravni: duhoviti, šarmantni i zanimljivi. Oni su opušteni i sa njima je divno provoditi vreme, ali osim prijateljstva ne treba očekivati ništa drugo.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.