· · Komentara: 0
POBEDNICI

Ovu macu nazivaju T-REKS, prati je pola MILIONA ljudi, a njen život će vas RASPLAKATI (VIDEO)

Ru živi potpuno normalan život, jer je ona po svemu obična mačka. Osim po jednom.

Ru mnogi nazivaju "T Reks maca" ili "kengur". Ona je obična kućna mačka, čija je mama sijamka. Jedino što je čini drugačijom je činjenica da je rođena bez prednjih šapica.

Pročitajte još: OVDE se pre kupovine psa IDE U ŠKOLU, a ukoliko MAČKA padne sa prozora kazna je 7.500 EVRA!

Ru je vesela, živahna, pa i prilično razmažena. Za razliku od njene sestre Koni, Ru nema prednje šapice, ali to je ne sprečava da živi život punim plućima. NJeno pravo ime je Lil Bani Sju Ru, a kada je bila mačence usvojila je Džeki Dik Eki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nub Hugs ??

A post shared by Roux! ??? (@lilbunnysueroux) on

Ru je jedna od najpoznatijih mačaka u SAD, a ima više od pola miliona pratilaca na Instagramu. U njen dom u NJu Orleas za svaki Dan mačaka i Božić stižu pokloni iz čitavog sveta. Ona je toliko popularna da su po njenom izgledu počeli da prave plišane igračke, čarapice, čestitke...

NJena omiljena igračka je zelena kutija. Ona je toliko brza i hitra da ni jedna mačka sa sve četiri šape ne može da skoči bolje i dalje od nje.

Pročitajte još: HIT snimak na Instagramu: Raznežiće vas MAČKA i PAPAGAJ (VIDEO)

Ru je nedavno doživela stres kada je umro njen najbolji prijatelj zec Panda. On je umro od starosti, živeo je više od deset godina, a Ru je obožava da spava sa glavom na njegovom stomaku.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.