· · Коментара: 0
АСТРОЛОГИЈА

Кинески хороскоп ДРУГИ ДЕО: Како ће година ПАЦОВА утицати на друге знаке?

Коњ ће бити љубоморан, козе су неодољиве, петао ће се заљубити, мајмун ће се развести, пас ће наћи љубав, свињи је ово незаборавна година

Kineskihor.jpg
Фото: Пиксабеј

Коњ

1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002. годиште

За енергичног Коња, жељног авантуре, 2020. ће бити попут трке са препрекама, а награда ће бити лична срећа, финансијска стабилност и успех у каријери. У томе вам помажу ваша издржљивост, тврдоглавост и амбиција.

Коњ ће бити љубоморан и темпераментан.

Љубав

Ипак, није све тако сјајно: имаћете много проблема на личном нивоу. Љубомора, темперамент и бахатост карактеристични су и за Коња и Пацова, тако да ћете морати да будете искрени и благи.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Посао

Иако Коњ тешко учи нове ствари, Пацов ће му показати колико је живот занимљивији ако понекад ризикује. Ипак, пре тога, било би добро да све пажљиво одмери и спречи непотребне губитке.

Некима се смеши велиа љубав Фото: Пиксабеј

Коза

1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003. годиште

Година 2020. омогућиће уметничкој и талентованој Кози да блиста и ужива у животу. Имаће ред у души и делима, а позитиван став и природни шарм привући ће у њен живот много добрих људи. Уосталом, нико Кози није раван у освајању људских срца.

Љубав

Ово је година љубавне грознице. Њена крв кључа, узбуркана осећања траже одушка, а жеље - тренутну реализацију. Атрактивност нестрпљиве и ветропирасте Козе довешће до тога да је њеном шарму немогуће одолети. Њени обожаваоци су спремни на све, али није расположена за озбиљну везу, већ флерт и дивље страсти.

Козе ће бити неодољиве, али незаинтересоване за озбиљну везу.

Посао

Нећете морати напорно да радите да бисте зарадили, новац ће сам долазити, у облику дивиденди, наследства или – добитка на лутрији. Коза ће непрестано имати свеже идеје за брзу зараду и организацију сопственог бизниса. Иаконије успешан бизнисмен, ове године ће, под вођством Пацова, моћи да покаже пословну иницијативу и да добро заради.

Мајмун

1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004. годиште

Енергични Мајмун треба да се припреми за кардиналне промене у животу, јер, 2020. ће за њега бити година преокрета. Следе спонтани и неизбежни догађаји, који ће приморати Мајмуна да се брзо прилагођава променљивим околностима. Све што је до сада било уобичајено и обавезно, постаће бесмислено.

Мајмун треба да се припреми за годину драматичног преокрета, па и развода.


Љубав
Главни „лајтмотив“ Мајмуновог личног живота биће „ажурирање“. Више му не одговара претходни миран „формат“ односа - душа тражи нешто узвишено, експлозивно и страсно. Та ће жеља бити толико јака да ће присилити неке рођене у овом знаку да раскину стару везу и крену у потрагу за новом љубављу.

Посао

Промене на финансијском плану примораће Мајмуна да реагује брзином муње. Можда ћете морати брзо и по више пута правите планове, да живите у сталној журби, ужурбаности и хаосу. Међутим, брзи, проактивни и дрски Мајмуни воле ову атмосферу, јер воле да ризикују и победе.

Петао

1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005. годиште

За амбициозног Петла дошло је време за спровођење планова и смелих стратегија. Ово је прва година новог циклуса и најповољнији период за постављање темеља за будућа достигнућа и победе.
Најтежа ствар за Петла биће да се промени, да престане да ради нешто само да би био примећен.

Љубав
Непостојани Петао мењаће партнере у потрази за правом „другом половином“. Само права љубав, коју ће му домаћин године Пацов дати, може окончати његову потрагу. Егоизам често спречава Петла да види жеље и потребе партнера, због чега настају неспоразуми. Сад је дошло време да почне да ради на својим грешкама и да их више не понавља

Петао је непостојан, али мораће да се заљуби.

Посао
Нећете морати да штедите, јер ће вам се срећа насмешити и стићи ће награда за напоран рад током протеклих година. Новац ће доћи лако и у право време - преко пријатеља и родбине, профитабилних инвестиција, сопственог посла. Па чак и насумично купљена срећка може постати златна карта.

Пас

1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006. годиште

И без напорног рада добићете заслужену награду. Међутим, блажени предах неће дуго трајати – Пацов ће Пса на све начине подстицати да започне нове пројекте и односе, да дође до нових идеја.

Усамљени пас ће коначно наћи љубав.
Свиња ће бројати паре
Свиња ће бројати паре

Љубав

Усамљени ће коначно наћи љубав, партнера који ће их савршено разумети, бринути се, пружити им осећај мира и сигурности. Тада ће они који су рођени под овим знаком моћи у потпуности да покажу свој карактер, постану разиграни, расположени и весели.

Посао
Успећете да се решите свих недобронамерних људи, да самоуверено претекнете ривале и полако уђете у финансијско благостање. Све ће се дешавати некако само од себе, не захтевајући значајно трошење времена и енергије, и на путу практично неће бити препрека – уколико их сами не измислите. Покушајте да се уздржите од еуфорије и да разумно процените ситуацију.

Свиња

1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. годиште

Моћи ћете да се докажете на потпуно неочекиван начин. Нови таленти и хобији, нова познанства и пријатељи, нови хоризонти и подручја рада - година Пацова обећава да ће Свињама бити најнезаборавнија и најнеобичнија у животу.
 

За свиње ће ово бити незаборавна година.

Љубав

Бићете „окупани“ љубављу и обожавањем, а после низа сусрета ћете пожелети нешто озбиљније. И Свиња, као и Пацов, поштује породичне вредности. Упознавши одговарајућег партнера, припадници овог знака неће дуго оклевати – њихов мото ће бити „куј док је вруће“, тако да неће ни приметити када се нађу пре олтаром. Могуће је и брзо проширење породице.

Прочитајте још: Планете јасно говоре како ће изгледати БУДУЋНОСТ: Погледајте шта вас чека у наредном периоду

Посао

Убрзана дешавања научиће иначе спору Свињу да брзо доноси исправне одлуке. У журби постоје одређени недостаци и ризици, међутим, као резултат позитивног утицаја године Пацова, Свиња ће научити нове вештине, развијаће додатне таленте и реализоваће потенцијале. Оно што Свиња тешко може замислити и у сновима, изненада ће постати сасвим доступно 2020. године - главно је да не пропусти шансу. Година је веома добра на финансијском плану. Ипак, не трошите новац узалуд.

Први део хороскопа, који се тиче осталих знакова, можете прочитати КЛИКОМ ОВДЕ.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.