· · Коментара: 0
МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП

Шта вас чека до 22. августа: ВОДОЛИЈЕ су се пробудиле, а СТРЕЛЧЕВЕ чека нешто посебно, као и још ДВА ЗНАКА

До 22. августа многе очекују велика разочарења, али и невероватне победе за коеј је заслужан рад у претходном периоду.

1594967737_womens-day-4335939_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ВАГА

Посао

Све вам је надохват руке, али вам је у протеклом периоду све некако за мало измицало. Без обзира на то утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који вам може изазвати особа с којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за забаву и провод. Посветите се послу и не плашите се грешака, јер све што ових дана посејете, у будућности ће се исплатити.

Очекује вас мањи губитак, јер сте ковали нереалан план са погрешном особом.

Љубав

Коначно долази тренутак за реализацију креативних идеја о којима већ неко време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, не очекујте много јер вам предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни своја обећања. Ово је разлог због ког ћете се, до краја наредног периода, осетити помало издано, али, ако будете довољно смирени, ситуација се, крајем овог периода, окреће у вашу корист.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Крај! РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР се завршио, али долази нам нешто ДРУГО и трајаће до 26.ЈУЛА

ШКОРПИЈА

Посао

Посвећеност је на високом нивоу, чини се да вам ових дана неће ићи лоше. Међутим, постоји једна мала опасност да на таласима велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које други људи, нехотице, могу направити.

Звезде вам нису наклоњене за љубав, јер сте самоуверени што је и за посао лоше.

Љубав

Ових дана, звезде вам нису наклоњене за љубав. У изгледу су озбиљне расправе са вољеном особом. Од вас се очекује подршка коју тренутно нисте у стању да пружите. Након свађе следи краткотрајно олакшање, а после тога изнова компликовање односа. С једне стране, потпуно сте се усредсредили на партнера, с друге, као да вас нико не чује и не разуме. Велику тензију можете ублажити уколико вољену особу пустите да прва повуче потез.

Здравље

Склоност прехлади.

СТРЕЛАЦ

Посао

Време је за реализацију важних пројеката које сте кришом прижељкивали. Шта год да сте намерили, постићи ћете. Очекују вас сусрети са интересантним људима који имају добре намере. На неки начин, ваш потенцијал добија на снази. Разазнајете путању куда би било добро да наставите даље. Ипак, не би било наодмет да знате и то да праве прилике тек долазе, ово сада су само мали кораци у правцу успеха ка којем сте се усмерили. Уколико у раду имате посла с људима који су на ивици закона, будите опрезни.

Време је за реализацију важних пројеката и бићете веома успешни у томе. Само напред!

Љубав

Имате потребу да се ушушкате поред неког ко би вам дао сигурност и удобност. Чак и ако се у потпуности припитомите, велики су изгледи да ће вас вољена особа изненадити и иступити са захтевима који се не уклапају с вашим виђењем везе. Ако се то догоди, најбезболније ћете проћи ако прихватите новонасталу ситуацију, чак и ако би то вама, у првом моменту, деловало неповољно. Како год да буде, ствари ће се убрзо вратити на старо.

Здравље

Болови у леђима.

Спремите се за велика дела Фото: Депозит

ЈАРАЦ

Посао

До краја текућег месеца очекује вас озбиљан рад, након тога осетан је пад енергије, потреба да се обавезе поделе и потраже партнери у послу. Некима овај период доноси велико разрешење, али само под условом да у свему учествује трећа особа као неко ко доноси последњу реч. Очекујете подршку од особа на које безрезервно рачунате, али, они вас напуштају у погрешном тренутку. Пословна заврзлама може проузроковати материјалну штету која долази као последица неспоразума и наизглед безазлених грешака.

Превариће вас особе на које рачунате.

Љубав

Стабилност може помутити туђа невоља, било да је у питању пролазна болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете позвани да помогнете, а то ће подразумевати промену планова за које сте мислили да су сигурни. Крајем овог периода можете донети важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса. Шта год да буде, важно је да знате, сваки евентуални договор, склопљен ових дана, биће раскинут.

Здравље

Нервоза.

ВОДОЛИЈА

Посао

Време је да се полако опоравите од неповољних аспеката који су вас, у протеклом периоду, уморили. Требаће вам времена да околину убедите да сте и даље заинтересовани за обавезе. Своју меланхолију и исцрпљеност маскирате лажном веселошћу, а то за последицу може произвести да у свакој ситуацији будете први на удару било каквих компликација које се тичу међуљудских односа у радном окружењу. Као дежурно сумњиво лице, будите опрезни, можете бити окривљени чак и ако одговорност није ваша.

Опорављате се, али тешко ћете околину убедити да сте спремни да се прихватите обавеза...

Љубав

Размена лепих речи у друштву пријатеља олакшаће вам, током овог периода, осећај усамљености и несхваћености. Током прве половине овог месеца могући су нервоза и вишак енергије која се, уколико не постоји квалитетан однос између вас и вољене особе, манифестује кроз губитак комуникације и повлачење. Након тога, у изгледу је побољшање расположења, али, само ако пронађете слободно време да искрено о свему попричате с партнером.

Здравље

Преконтролишите вид.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

РИБЕ

Посао

Постајете неодољиви магнет за људе пуне доброг расположења и позитивне енергије. Можда ће вас њихов ентузијазам иритирати, крајем месеца обузеће вас порив да направите мали отклон од свих притисака и обавеза које вам се намећу. Постоје неке ствари с којима се не желите суочити, али околности ће вас присилити на то. Како год да се поставите, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нове увиде у ваш пословни живот. Овај месец није нарочито повољан, али необично је важан за све оно што тек долази.

Поново правите отклон од свих обавеза...

Љубав

Ви нисте особа која жуди за авантурама, али ових дана као да желите да се накратко опустите. С друге стране, кочи вас самодисциплина у односима чак и онда када вам не иде. Идеално решење је негде на средини. Морате пронаћи начин да елегантно изађете из учмале свакодневице и себи и партнеру пружите мало топлине и љубави. За то вам није потребна нова особа, напротив. Најлепше тренутке доживећете с неким кога дуго знате.

Здравље 

Чувајте се инфекција.

ХОРОСКОП за првих шест знакова можете прочитати ОВДЕ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.