· · Коментара: 0
ЖИВОТНЕ ОДЛУКЕ

Сад или никад! Ево када је време да коначно СРЕДИТЕ СВОЈ ЖИВОТ

Наши родитељи су много раније градили каријеру, основали породицу, решавали стамбено питање, али ево када је крајње време да и ми коначно средимо свој живот

1594851479_zurka.png
Фото: Pixabay

У пртеходном веку, људи су у много ранијој животној доби могли да се похвале да су средили свој живот. Ипак, за млађе нараштаје постављају се и важе неки нови стандарди за оснивање породице, развој каријере или куповину стана или куће.

До напуњене 39. године живота требало би да на свим сегментима будемо остварени

Вежбе за груди прочитаје овде: Представљамо вам ТРИ ВЕЖБЕ које су идеалне за груди, али у ЈЕДНОМ СЛУЧАЈУ их не смете радити (ФОТО/ВИДЕО)

Захтев за сређивањем нашег сопственог живота по утицајем је бројних фактора, како оних које намеће друштво и околина, али и оних који се тичу нашег менталног развоја и сазревања.

Према истраживању спроведеном у Великој Британији, модеран човек би требао свој живот требао да среди до 39. године. То значи да би до тада требао имати задовољавајућу љубавну везу, каријеру и круг пријатеља.  

Фото: Depositphotos

Прочитајте још: Безазлене НАВИКЕ могу бити ЗНАК да се код детета развија МЕНТАЛНИ ПОРЕМЕЋАЈ

У истраживању у виду анкете учествовало је 2.000 људи. Анкета је показала да би круг својих животно блиских пријатеља требало да формирамо до 29. године, а правог партнера упознати до 31. године живота. 

Наиме, чак 44 одсто испитаника верује да никада неће уредити свој живот до краја. Тако је 25 одсто изјавило је да им је љубавни живот потпуна катастрофа, док 74 одсто уоште нема времена да се посвети сређивању живота, због посла  и свакодневних проблема. 

Прочитајте још: ТРГНИТЕ СЕ! Ако је мајка НЕСРЕЋНА, деца ће бити ПОПУТ ЊЕ!

Чак 16 одсто анкетираних особа рекло је да се не замарају "проблемима одраслих", а 13 одсто њих је рекло да ће се организацијом свог живота бавити "сутра". Такође, 14 одсто испитаника у доби од 18 до 29 година рекло је да су премлади за такве ствари и да желе и даље да се забављају.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.