· · Коментара: 0
ПЕДОФИЛИЈА

УЖАСАН СКАНДАЛ: Немачки лекар додељивао децу ПЕДОФИЛИМА под заштитом ВИЛИЈА БРАНТА

Универзитет у Хилдесхајму је објавио извештај о томе како су власти Западног Берлина додељивале децу бескућнике педофилима, а све под окриљем Педагошког центра који је основао Вили Брант.

1594638307_Depositphotos_166103220_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Педофилије има свуда, а  у Немачкој је "гајена" деценијама, и то под окриљем власти.  Како пише тамошња штампа, немачки званичници су током 30 година рутински стављали децу под окриље опасних педофила, у оквиру такозваног Кентлеровог пројекта - показало је истраживање спроведено на Универзитету у Хилдесхајму.

Прочитајте још: "Бићеш послушно пашче или се УБИ": БОЈАН месецима ПРАТИО девојчицу (12) из Источне Србије, па послао СТРАШАН захтев

Бивши канцелар Западне Немачке, берлински сенатори, високи чиновници и чланови образовног института били су повезани у мрежу "у којој су положаји педофила прихваћени, подржани и брањени", према узнемирујућим налазима извештаја.

Кентлер Фото: Треће око
Професор је тврдио да сексуални контакт деце и одраслих није штетан!

На сајту "Браитбарт." пише: "Мушкарац са кривичном пријавом за злостављање деце, који се у извештају наводи као Фриц Х, силовао је и злостављао најмање деветоро деце која су му додељена као хранитељу у оквиру шеме коју подржава влада.

Упркос екстремним знаковима упозорења, берлински социјални радници стално су га бирали за хранитеља деце, која су често имала шест или седам година".

Експеримент
Још 1970-их година професор психологије Хелмут Кентлер спровео је свој "експеримент", у оквиру којег су деца бескућници у Западном Берлину намерно  давана на старање мушкарцима педофилима. Кентлер је правдао своју политику говорећи да сексуални контакт деце и одраслих није штетан.
Децу је додељивао Педагошки центар упркос упозорењима!

"Берлинер Цајтунг" пише да је Фриц Х. злостављао децу од 1970. до 2003. године. Извештај посебно указује на Педагошки центар у Берлину као главну координациону институцију у програму, мада се наводи да је оваква "политика" вероватно проширена по читавој земљи. 

Конакт са педофилом је нешто попут нежног облика социјалног рада...

Директор образовања одраслих у Педагошком центру био је Хелмут Кентлер, који је тврдио да је секс између одраслих и деце пресудан део здравог сексуалног развоја, рекавши да је "у неким случајевима готово нешто попут нежнијег облика социјалног рада ".

Кентлер, популарна личност немачке сексуалне револуције шездесетих година прошлог века, често је био аутор "експертских извештаја" Берлинског сената, а његове књиге о "сексуалном ослобађању" биле су бестселери.

Вили Брант је оснивач
 Центар је 1965. године основао тадашњи градоначелник Берлина Вили Брант. Брант је био и канцелар Западне Немачке од 1969. до 1974. Он је 1971. добио Нобелову награду за мир. Према истраживачима, Вили Брант је снажно подржао пројекат, и напомиње се и да је Центар "очигледно" био подређен Сенату, којим је председавао Брант.
Доктор је сматрао да педофили више воле децу...

Углавном, шездесетих година у Западном Берлину постојала је бројна популација деце бескућника, а Кентлер је тврдио да их треба сместити код хранитеља педофила, јер ће их они "више волети".

Прочитајте још: УПОЗОРЕЊЕ! СРПСКЕ тинејџерке се секу БРИЈАЧИМА и ЖИЛЕТИМА, а ЦИЉ је само ЈЕДАН!

"У подруму образовне управе постоји око 1.000 докумената који још нису обрађени", рекао је Волфганг Шруер, члан истраживачког тима.

Две жртве тренутно туже Немачку.

Иначе, извештај указује да су тројица тадашњих социјалдемократа - сенатор за школство и образовање Карл-Ханц Еверс, сенатор за омладину и спорт Курт Нојбауер, и сенатор за рад и социјална питања Курт Екснер - умешали "своје прсте" у ову неславну "шему". Две жртве, представљене само као Марко и Швен, тренутно туже берлинску владу за накнаду штете - како преноси "Дојче веле".

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.