· · Коментара: 0
АВАНТУРЕ

ОВО ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Ево како квалитетно искористити време са децом и пробудити им АВАНТУРИСТИЧКИ ДУХ

Готово да је немогуће пронаћи креативније људе на свету од родитеља који се децом проводе у кући највећи део дана током протеклих месеци.

1595408369_Capture042.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / литтле._мирацлес_

Са затезањем и попуштањем мера предустрожности, уз социјалну дистанцију и ехо Корона вируса широм света, не преостаје нам заправо ништа друго осим да смишљамо занимљивију реалност. За кога другог ако не за малишане, који у већини случајева ни не схватају зашто не иду на игралишта, зашто маме и тате носе маске, зашто се не друже са другарима.

Прочитајте још: Дански начин васпитања је ИДЕАЛАН У СВЕТУ, а метод за који смо убеђени да је ИСПРАВАН, они сматрају ЗБУЊУЈУЋИМ

Заробљени у шкољкама својих домова, уз мало среће у виду дворишта, тимски се трудимо да сваки нови дан искористимо до максимума.

Прочитајте још: РОДИТЕЉИ ово ПРАВИЛО морате да знате, сачуваће вашу ДЕЦУ од опасности данашњице

Једна породица у Атланти је пронашла симпатичан начин креирања занимљивих облика на бетону за децу, уз помоћ нечег врло једноставног – креда у боји. Аббеy Бурнс Туцкер је име маме која је пронашла начин да уједно забави своје клинцезе и пружи инспирацију и другим родитељима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Ин #АббеyБурнсТуцкер фамилy, wе усе бригхт цхалк цраyонс то цреате wондроус сеттингс фор литтле фаириес то плаy ин! Хоw цреативе?! Бест Qуарантине Арт со фар ? Споттед он @боредпанда ‘с блог . . . #qуарантинеwондерс #qуарантинеарт #стаyхоме #селфисолатион #дурингцовид #цовид1984 #артисмедицине #артиструтх #цуттиепие #цхилдренарт #цхалкарт #боредпанда #цолорфуларт #киндергартен #литтлеонес #литттлемирацлес #баумеауцоеур #матернеллеаламаисон #магицмусхроомс #оффтотхефаириес #цхилдренарт #монтессори #инспирецхилдрен

Објава коју дели Литтле Мирацлес ☾ (@литтле._мирацлес_) дана

Приказујући у свом дворишту разигране забавне ситуације насликане на бетону у којима њене ћерке учествују, и заправо дају тродимензоналност свакој од њих, Аббеy је постигла заиста много. Њене фотографије на Фацебоок-у су одушевиле хиљаде људи, а коментари похвале су доказ да у многима од нас још увек постоји то дете, спремно да будућност своје деце учини лепшом.

Прочитајте још: Прекрстите беби руке на грудима, затим урадите ОВО и ЗАСПАЋЕ за трен ока!

Мајка 4 девојчице, која уједно обожава фотографију, каже да је до идеје о овом "пројекту" дошло сасвим случајно, када је најстарија од девојчица нацртала балон у дворишту са кредама, а Аббеy најмлађу од њих фотографисала унутар цртежа. Тада је схватила да се бројне авантуре крију на дохват руке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.