· · Коментара: 0
АСТРО

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП: БЛИЗАНЦИМА следи преломан месец, али ЈЕДАН ЗНАК ће у августу СЛАВИТИ!

До 22. августа уследиће промене у пословном животу многих људи, али неке очекују успеси, а друге стрес.

1594966385_horoskop.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Посао

Имате задатак да покренете промене које ће донети напредовање у вашем радном окружењу. С друге стране, велики су изазови за испуњење пословног и приватног плана. У изгледу су новчани проблеми због неких бирократских компликација које нисте могли да предвидите. Предстоји вам много труда око санирања ситних заврзлама. Уколико будете доносили важну одлуку, урачунајте додатно време како не бисте пробили рокове који су вам задати. Будите опрезни у руковању алатом и ако сте учесник у саобраћају.

Опасност у саобраћају и са финансијама.

Љубав

Не може се рећи да је ово добро време за љубав и романтику. Иако се отварају нови хоризонти, могућа су одуговлачења која вас ванредно иритирају. Ако тражите љубав, ово је период ишчекивања. Ствари могу бити повољније уколико, током овог периода, себи приуштите краткотрајан одмор. Извесно време у осами, појачана физичка активност и редован сан, помоћи ће да савладате нестрпљиво расположење које вас обузима.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

БИК

Посао

Будите спремни на динамику. Покреће се обиље енергије која, некима од вас, може живот преокренути из корена, нарочито ако je реч о нечему на чему сте у прошлости већ радили. Овоме су изложене највише особе чији је посао повезан с здравством, комуникацијама или саобраћајем. С обзиром на то да су ови дани обележени великом динамиком, потребно је обратити пажњу и на пословне односе јер су извесни неочекивани неспоразуми који су нерешиви и који трајно могу нарушити сарадњу с особама које су, за вашу каријеру, важне.

Живот ће вам се преокренути из корена!

Љубав

У овом периоду неопходно је да сведете своја очекивања на минимум, а то је нешто што вам је тешко. Све што отпочнете ових дана, неће се развијати очекиваном брзином и у жељеном правцу. Не би било лоше да у све своје планове укључите другу страну јер у партнерским одлукама учествује двоје. Да ли ћете с лакоћом превазићи овомесечна искушења или ћете се озбиљно намучити, зависи од ваше спремности на компромис.

Здравље

Чувајте плућа.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Притиснути сте обиљем обавеза. У оквиру овога, известан је сусрет и познанство с особама које ће отворено представити своја очекивања од вас. Ради се о људима који су, својим положајем, на вишој позицији од вас, па је сваки компромис везан за вашу сарадњу, немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да дисциплиновано прихватите све што се тражи и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима од вас у овом периоду прете озбиљне непријатности у радном окружењу.

Људи на положају имају очекивања од вас, не постоји компромис, повинуте се захтевима!

Љубав

Одлично осећате каква је ситуација с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно, па делујете љутито. Ако не пронађете начин да поново успоставите блиску комуникацију, неразумевање може изазвати свађу која је последица ничег другог до најобичнијег неспоразума. Пре него што себи загорчате живот, преиспитајте се да ли је оно што вас мучи вредно раскида везе.

Здравље

Контролишите притисак.

Биће много стреса и нађите начин за опуштање Фото: Депозитфото

РАК

Посао

У изгледу је осетан прилив енергије. Прати вас позитиван тренд у свакодневном животу, како на послу, тако и код куће. Споразум се лако постиже с партнерима и колегама, солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Иако вам све ово може деловати напето, морате бити свесни да је ово време ваших малих победа на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете оптерећивали сваким детаљем. Држите се приоритета.

Прати вас позитиван тренд на свим пољима.

Љубав

Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију с особом која вас баш и не привлачи страствено, али је, по свим другим основама, добра прилика за дуготрајну везу или бар квалитетно пријатељство.

Здравље

Проблеми с варењем.

ЛАВ

Посао

На измаку сте снаге, мучи вас умор због ког имате јаку потребу за кратким одмором. На то стижу и нове дугорочне обавезе, али ви ћете пронаћи начин да све то постигнете. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању, ваша размишљања иду у смеру некаквог удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Уколико радите с некретнинама, будите опрезни и објективни у својим проценама јер су у изгледу проблеми које у овом тренутку не можете решити.

Уколико радите са некретнинама само опрез!

Љубав

Имате потребу за додатним задовољствима јер се не осећате испуњено у односу у ком сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у дуге исцрпљујуће разговоре који воде у расправе и свађе. Своју емотивну збуњеност не лечите агресивном комуникацијом јер ће вас све то додатно исцрпети. Током овог периода можете доживети непријатне догађаје, савет је да одложите преозбиљне разговоре и све што може поспешити неразумевање.

Здравље

Болови у грлу.

Прочитајте још: Крај! РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР се завршио, али долази нам нешто ДРУГО и трајаће до 26.ЈУЛА

ДЕВИЦА

Посао

Пред вама су промене које могу утицати на све сегменте вашег живота. На удару је реорганизација финансија, било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ са стране, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђа обећања јер баш када вам буде најпотребније схватићете да сте били у заблуди. Избегавајте позајмице и све друге видове задуживања.

Реорганизоваћете финансије, не очекујте помоћ са стране јер вам следи велико разочарење...

Љубав

Имате неописиву потребу за променом. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца сретати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога срећете особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се све завршити пре него што почне.

Здравље

Несаница.

Други део хороскопа прочитајте ОВДЕ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.