· · Коментара: 0
ПРЕДВИЂАЊЕ

"Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

У жељи да сазнамо да ли је баба Ванга имала неке увиде у вези са тренутним дешавањима, истражили смо неколико руских и украјинских сајтова. Већина се слаже да је видовита Бугарска предвидела пандемију и економску кризу ове године.

Depositphotos_357363676_s-2019.jpg
Фото: Депозит

На једном украјинском сајту пише: „Када сам 1995. године, кад сам још био мало дете, разговарао са Вангом, рекла је да ће се у години пет двојки збити догађај епохалан за цело човечанство. Планета ће добити тако страшан вирус да могу умрети стотине милиона људи. Шокиран сам!

Прочтиајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Велики проблеми почели су 22. фебруара и можда ће трајати до 22. децембра 2020. Она је рекла да, када буде ‚година огледала‘ (2020), свет ће се окренути и сви проблеми доћи ће од Жутих“ - наводно је изјавио извесни Тодор Тодоров, „Вангин пријатељ и преводилац“.

Вратиће се болест коју је човечанство већ победило.

Тодор, кажу, напомиње да у време разговора „Жуте“ није повезивао са Кином. И још је (кажу) додао: „Болест ће се брзо проширити светом и однети много живота, а биће потребно око годину дана да се направи лек“. Болест неће бити нова, а кажу да ни корона вирус није нов – само је мутирао.

Пророчица је умрла 1996. године.

А на другом месту нашли смо да је ново „пророчанство“ разоткрио „лични Вангин преводилац Петар Стојанов“, а (не Тодор Тодоров), и да то зна пре више од 30 година: „Рекла је да ће људи падати и умирати на улицама, а страшна епидемија ће прогутати свет. Рекла је да ће се ово догодити због старе болести која ће представљати велику опасност за читаво човечанство. Можда ће се вратити болест коју је човечанство већ победило. То би требало да се појави негде на југу“ - цитирају „Стојанова“.

Новац ће изгубити вредност, замениће га бројеви!

Из нејасних извора (без Тодора и Петра) неки украјински и руски сајтови наводе да је Ванга рекла да би 2020. године могло доћи до промена у финансијском смислу широм света. „Предвиђала је да ће новац изгубити на вредности и да ће почети да га замењују бројеви. Тренутно стручњаци за ова предвиђања виде наговештаје о финансијској кризи која је избила широм света“. И још кажу да је (Ванга рекла) решење у вакцини, која ће бити откривена.

Предвидела је Трећи светски рат, али није се десио.

Поставља се, свакако, велико питање да ли је ишта од „предвиђања“ објављених после баба Вангине смрти – заправо њено „дело“, или је неко то тако представио, зарад профита. За живота је, зна се, и те како умела да тачно предвиди. Али, оно што је „предвидела“ после смрти...

Прочтиајте још: "Једном заражен, нико не живи више од двадесет четири сата": Корона вирус предвиђен пре 30 година, а шта је ПРАВА ИСТИНА

Подсетимо на једну „визију“ коју су њој приписивали – да ће 2010. започети (још један) Светски рат, и да ће у њему бити коришћено нуклеарно и хемијско оружје и да, после овога, на Северној хемисфери неће бити животиња и вегетације. Знамо да се ово није догодило. А чак ни у тим предвиђањима, која су позната одраније – нема ни речи о 2020. години као битној по било чему.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.