· · Коментара: 0
ПЛАНЕТЕ

После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Кретање планета је математички прецизно и у одређеном временском периоду оне се враћају на исту тачку и поново је активирају. На глобалном плану, циклуси означавају трајне друштвене промене.

1594044600_moon-5243159_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Посматрајући нечију наталну карту, можемо да приметимо да се планете периодично враћају на исто место на којем су биле у тренутку рођења. То представља почетак новог циклуса.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

На пример, Јупитеров циклус је циклус обиља и подршке, трагање за истином и унутрашњим значењем, и траје 12 година. Сатурнов циклус доноси страхове и искушења, лекцију коју треба да научимо, али и награду, и траје 29 година. Плутон представља смрт и поново рођење, његов циклус доноси трансформацију и регенерацију и увек је повезан са кризом.

Циклус Сатурна и Плутона представља распад старе структуре и стварање нове моћи.

Много јачи утицај имамо када две планете у коњункцији започну циклус. То даје печат времену, долази до трајних друштвених промена, после којих ништа неће бити исто, слика света се мења. Циклус Сатурна-Плутона траје 33-38. година, представља распад старе структуре и стварање нове, редистрибуцију моћи, корениту трансформацију.

Ушли смо у слепу улицу
Прошле године, Сатурн и Јужни Месечев чвор били су у коњункцији шест месеци. То је означило затварање кармичког круга. Тадашњи принципи на којима је функционисала ушли су у слепу улицу и није их могуће поправити, само изградити ново, на новим темељима.

Прекомпонује се свет Фото: Треће око

Јупитер и Плутон образују циклус сваких тринаест година. Прате га огромни финансијски успони и падови. Могу да донесу огромну експанзију, обиље и моћ, али и крајњу супротност свега тога. Јупитер и Сатурн крећу нови круг сваких двадесет година.

Ствара се нови поредак и редефинише се начин на који ствари функционишу. Мења се кључни образац (у децембру 2020. почиње владавина ваздушног обрасца - информационе технологије, интернет револуција...)

Сусрет три планете у истом знаку је првокласни куриозитет!

Међутим, када се ове три планете (Јупитер, Сатурн, Плутон) нађу у трострукој коњункцији у истом знаку (Јарца) на готово идентичном степену (трећа декада), после 735 година, то је првокласни астролошки куриозитет.

Прочитајте још: РАЗОТКРИВЕНО! Мит о 100. МАЈМУНУ објашњава како се ЗНАЊЕ шири ПЛАНЕТОМ

Сви ми учествујемо у њему, на огромној глобалној позорници. Скала емоција креће се од бола до усхићења, и ниво енергије стално расте и трајно мења овај свет. Тада, пре седам и по векова, Северни Месечев чвор је транзитирао кроз знак Јарца, док сада то чини Јужни чвор . Тада је енергија била усмерена, пунила је, оснаживала владајућу структуру и нови поредак. После много циклуса, поново су сви заједно, али овога пута на Јужном чвору.

Шта се прошли пут догодило?

Монетарна реформа Фото: Депозит

Какав систем је настао када су се прошли пут Јупитер, Сатурн и Плутон нашли у трострукој коњункцији? Много информација о томе можемо добити ако проучимо владавину Филипа Четвртог Лепог, краља Француске.

Наступила је пореска и монетарна реформа,

За време његовог "мандата" ојачала је централна власт и професионална бирократија, и ту су почеци модерне бирократске монархије какву данас познајемо. Покренуо је државне реформе. Рат са Енглеском испразнио је државну касу, па је нашао "оригиналан" начин да је  напуни: позајмљивао је новац од градова, али је позајмицу претворио је у стални порез.

Друштвене реформе Фото: Пиксабеј
Узео је богатство цркви, темпларима и Јеврејима.

Стална промена вредности новца учинила је ковање новца ризичним, али је постигао јединство монете. Финансијски систем Филипа Четвртог обухватио је читаво француско становништво.  У том периоду долази до диференцијације државних сталежа на свештенство, племство и трећи сталеж - градове.

Овај краљ остао је запамћен у историји што је једноставно "узео" богатство Јевреја, католичке Цркве и темплара, најбогатијих група тог времена. Његова владавина трајала је пуних 29 година, Сатурн је направио круг.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Десило се још једном:

Ове планете су се састале још једном, 735 година раније (449-551) на прелазу Јарца и Водолије. Овом утицају је претходио пад западног Римског царства, а представља почетак процеса који кулминира средином 6. века.

Ове три планете су довеле до распада Римског царства и довеле првог варварског краља.

На први поглед можемо да уочимо доминантни утицај те године, Сатурн коњункција Плутон (распад старе структуре и стварање нове, редистрибуција моћи, коренита трансформација) у краљевском, блиставом и моћном Лаву (крај империје). То је година у којој је Одоакар свргао последњег западноримског цара Ромула Августула  и постао први варварски краљ Италије.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.