· · Коментара: 0
ПРОРОЧАНСТВА

СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

Средњовековна пророчица је предвидела глад и епидемију 2020. године, а ово пророчанство објавили су британски медији 1. јануара.

1593862846_srenjiv.jpg
Фото: Пиксабеј

Уколико 1. јануар "падне" у среду, година 2020. биће пуна несреће, глади, болести и беде. Тако је и било, 1. јануар је "пао" у среду.

Прочитајте још: Отац Тадеј предвидео УЖАС: У Црној Гори избиће грађански рат, подићи ће се и Албанци, а Срби ће ИМАТИ ВЕЛИКУ УЛОГУ

Ово пророчанство се заснива на дану када "пада" 1. јануар. Пророчица је, наводно, посебно апострофирала 2020. годину, како је написао британски "Дејли Стар" у јануару, пре шест месеци.

 Фото: Пиксабеј
Биће родна година, али ће људи бити гладни...

"Пролеће ће бити  пријатно, јесен ће бити лепа. Биће довољно уља и меда, али људи ће умирати од заразних  болести. Биће велика смртност, а упркос родној години и обиљу хране многи ће бити гладни! Много ће бити речи, али и смрти.", овим речима је описана ова година.

Овај текст је узет из "Зибалдоне да Канал" који је у 14. веку у Венецији објавила Трговачка култура. Трговци су били заинтересовани шта их чека да би могли да планирају послове и путовања. Пророчциа није писала о свакој години посебно, већ у зависности од тога ког дана је 1. јанаур.

Рат у Европи?
Ванга је превидела за 2020. годину рат у Европи у којем ће се нуклеарно оружје окренути против самих Европљана.
Последње пророчанство слепе пророчице се односи на 2020. годину.

Британски медији су уз ово, пренели и узнемирујуће пророчанство "слепе жене" којој су се последње речи,  пред смрт у 85. години, односиле на 2020. годину. Наравно, реч је о Баба Ванги која је, наводно, рекла да ће ове године метеорит ударити Русију. И то није све - најавила је да ће председници Русије и Америке бити у великој опасности.

Прочитајте још: Почеће Трећи светски рат, а Американци ће бежати у СРБИЈУ - Пророчанство РУСКИХ СВЕТИХ ОТАЦА

Баба Ванга је већ предвидела много тога, а последњих година је све чешће спомињу, јер иако је умрла пре 23 године, најавила је напад 11. септембра на Њујорк, Брегзит и последње њене речи односе се на 2020. годину.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.