· · Коментара: 0
НЛО

На корак до откривања НАЈВЕЋЕ МИСТЕРИЈЕ човечанства: Отворен ХАНГАР 1, а са њим истина о ВАНЗЕМАЉЦИМА

После пола века прикљупљања и заташкавања сусрета са НЛО, "Хангар 1" који чува 70.000 досијеа отворен за јавност.

1592983770_MEO1.PNG
Фото: Youtube/ screenshot MEO

Америчке власти највише страхују од невладине организације МУФОН (Mutual UFO Network) који чини више од 4.000 људи из 43 земаља. Ово су волонтери који марљиво сакупљају податке о свим случајевима НЛО у САД које је влада ове земље деценијама заташкавала.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Хангар Фото: Youtube/ screenshot MEO

Ова организација основана је 31. маја 1961. године у Илиноису и оснивачи су у то време објављивали часопис SKYLOOK о великом броју контактата са ванземаљцима.

У међувремену је било све више случајева које су власти прикривале, организација се ширила по читавој Америци и сада је седиште у Калифорнији. Они имају веб сајт, снимају документарне емисије, а њихове чланове добро проверавају према приручнику од 265 страна.

Хангар 1 крије око 70.000 досијеа о НЛО које је влада скупљала 50 година.

МУФОН се бави теоријама завере, обдукцијама ванземаљаца, хипнотичком регресијом, ванземаљским хибридима и слично. Једна од највећих мистерија коју покушавају да открију је "Хангар 1". То је место где се крије тајна о НЛО. Тачније, у овом објекту се налази 70.000 досијеа, сакупљаних 50 година, који су од скоро, коначно, отворени за јавност. Подаци се објављују на "кашичицу", а неки до њих показују страшну истину.

Прочитајте још: „Јоване, зар не желиш да се српска тробојка прва завијори на Марсу?“ Тесла је пре 128 година тајно дошао у Србију са ЗАДАТКОМ

Досијеи Фото: Youtube/ screenshot SKY History

Наиме, много је сведока сусрета са НЛО објектима, али је најзанимљивији Кексбург инцидент који се десио 9. децембра 1965. године. То је сусрет са НЛО познатији под именом "Пенсилванијски Розвел".

Пре емитовања емисије појавила су се двојица и одузели су сав материјал.

Ову ватрену лопту видели су становници шест држава САД, а астрономи су тада тврдили да је реч о метеориту. Тек 2006. године је поново отворен овај случај у који је био умешан Џон Марфи, радио новинар.

Марфи је месецима радио и успео је да сакупи доказе, изјаве сведока и припреми радио емисију. Заказао је датум емитовања, али су га посетила двојица мушкараца. Разговор се завршио тако што су однели све траке и доказе, а Марфи је остао шокиран оним што су му рекли. Емисију је емитовао, али је у њој причао о претњама двојице мушкараца.

Реконструкција НЛО летелице у Кексбургу Фото: Wikipedia
Два дана пошто је покренуо нову истрагу Марфи је страдао у саобраћајној несрећи.

Он је 1967. године пријатељу потврдио да намерава да настави истрагу упркос претњама. После два дана је страдао у саобраћајној несрећи - згажен је на пешачком прелазу.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

И не само Џон Марфи, готово сви истраживачи сусрета са НЛО су страдали у саобраћајним несрећама, извршавали су самоубиство или мистериозно нестајали.

У организацији МУФОН се надају да ће отварањем досијеа "Хангара 1" коначно открити тајну. Неке емисије је снимио канал "Хистори".

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.