· · Коментара: 0
(НЕ)ПОВЕРЕЊЕ

ЖЕНА ЗАБОРАВИЛА ДА СЕ ИЗЛОГУЈЕ СА ФЕЈСБУКА, а онда је наишао њен муж - ПРЕВАРА је најмање што је видео

Један случајан поглед срушио му је све оно у шта је веровао!

1594891109_Capture7.JPG
Фото: Принтсцреен / Фацебоок / Цриссy Мегоw

"За десет година колико смо провели у браку, никад нисмо слагали једно друго у вези било чега. Чак ни "беле лажи" код нас нису постојале. Наш брак темељили смо на искрености по сваку цену. А онда сам открио тајни живот моје жене и срце ми је сломљено."

Тако своју причу почиње Сет Мегов из Америке, који је за националне медије проговорио о издаји своје жене са којом је у браку од њихове 19. године. Сет је данас самохрани отац четворо деце а ово је његова прича.

Прочитајте још: ЖЕНЕ су рекле шта воле на МУШКАРЦИМА! Ових 7 КАРАКТЕРИСТИКА им померају памет

Све је почело типично за преваре - Криси је све чешће излазила и све касније се враћала кући. Говорила му је да излази са другарицама. Поред тога, ођедном је ставила шифру на телефон и престала да користи картицу за плаћање већ се пребацила на готовину.

- Било је тако очигледно, али ја сам просто одбијао да то увидим. Мозак ме је упозоравао на све то, али срце ми је говорило да ме моја жена никад не би преварила и да је све неспоразум. Борио сам се са собом - каже Сет. Покушавао је, каже, да разговара са њом, али она се увек вређала због његовог неповерења.

Прочитајте још: Осим што су ЉУБАВНИЦЕ, оне много и КОШТАЈУ! Ово је ТАЧНА РАЧУНИЦА

А онда је Криси направила кобну грешку - једне вечери је заборавила да се излогује из Фејсбука. Сет је искористио прилику и имао шта да види - његова жена имала је више паралелних веза, и то годинама.

- Ето, тако су ођедном и моје срце и моја глава знали истину. Био сам сломљен. Године и године чисте љубави смо уложили једно у друго, а онда она уради тако нешто. Није ме највише заболело сам физички чин преваре. Она је неком дала и своје срце. То највише боли код превара. Ја сам био потпуно очајан јер уколико она, мој најбољи пријатељ, особа којој сам безгранично веровао, више није сматрала да нешто вредим, зашто би ико увидео вредност у мени? Потпуно сам изгубио веру у себе - каже Сет.

Одлазак је увек тежак.

- Молио сам се да ће Бог некако да интервенише и среди ситуацију јер ја нисам знао како да то урадим. Она ме је молила да се разведемо, а ја то никако нисам хтео. На крају сам увидео да нам брак просто више не функционише. И тако смо се развели. Ја сам добио старатељство над децом, а она их виђа сваког другог викенда и добила је и слободу коју је толико желела - каже Сет, истичући да је Криси била сјајна мајка.

Прочитајте још: Не мора да вам КАЖЕ: Ево ПЕТ знакова да препознате да је ваш МУШКАРАЦ изгубио интересовање

Причали смо о томе, она осећа велику кривицу и договорили смо се да једном, кад време зацели ране, она преузме мало већу улогу у њиховом животу - каже Сет.

Већ годину дана самохрани је отац који покушава да постави свој и живот своје деце на ноге.

- Наравно да ни ја нисам био савршен отац, нити муж, син, пријатељ, радник. Али трудио сам се и настављам да се трудим. Из дана у дан дајем све од себе. Некад је тешко, некад лакше, али верујем да је најважније не одустати - каже он.

Прочитајте још: Да ли знате ШТА ПОРУЧУЈУ они који имају, уместо своје, на профилу СЛИКУ СА ПАРТНЕРОМ?

Сет је у међувремену љубав нашао са Саром Дејл, са којом је ступио у брак маја ове године, а и даље води веома праћен блог о томе како васпитавати четворо деце.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.