· · Коментара: 1
ЗАНИМЉИВОСТИ

Ова ТРИ ХОРОСКОПСКА знака су НАЈЗЛОБНИЈА! ПРОВЕРИТЕ да ли сте међу ЊИМА

Зодијак може много да каже о вашем карактеру, изгледу, врлинама и манама

1593616586_Depositphotos_5383265_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Хороскоп и зодијачки знак коме припадате може много да каже о вашем карактеру, изгледу, врлинама и манама. Али, постоји и хороскоп који ће вам без длаке на језику открити која су три најгора знака према злобним звездама.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ хороскопска знака ће се заљубити овог ЛЕТА, а један ће се РАЗВЕСТИ због нове ВЕЗЕ

Фото: Депозит

Девица

Оне не познају љубав, без емоција су, код њих се све своди на секс. Тако добро глуми да нећете ни наслутити да данима или месецима калкулише да ли је дошло време да вас елиминише. Оне су нарциси који брину само о свом изгледу са тежњом ка савршенству. Девица нема страсти, загрљаја, нежности или топлине.  Верна је само себи и то искључује све остале људе.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: ТРИ знака ће добити важну ВЕСТ, а ОВИ људи ће остварити невероватан УСПЕХ у послу

Шкорпија

Прати их обележје љубоморно посесивних психопата. Без секса се психички разболе и умишљају да им се спрема завера. Шкорпије су емотивно незрела, неодгојена, подла, осветољубива и покварена деришта која не презају ни од чега. Дуре се и љуте, бесне, плачу, гризу, у том тренутку вас целим својим бићем мрзе из дна душе. Без обзира на године, зрелост или пол, када дубоко загребете испод те површине која углавном делује интелигентно, опасно или лукаво, долазите до емотивно незреле особе на нивоу 5-годишњег детета.

Прочитајте још: Плачљив, склон депресији и тих - тако описују овај ХОРОСКОПСКИ ЗНАК који је уједно и НЕОДОЉИВ

Јарац

Прави правцати гоничи робова, верују у судбину до задњег слова, реч опрости не постоји у њиховом речнику. Можете живети поред њих цео живот, бити у браку, а никада не сазнати шта имају да вам кажу. Осећања не знају да искажу речима, па ће вас уместо волим те дочекати одбијање. Продали би се за друштвени статус. Кукавице су, беже главом без обзира чим ризик постане већи. Бежање и остављање на цедилу је нешто што раде целог живота. 

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.