· · Коментара: 0
ЗАНИМЉИВО

Ове филмске звезде су желеле да ОДУСТАНУ ОД ГЛУМЕ

Многим глумцима у Холивуду никако није било лако да дођу до своје прве улоге.

1593419668_bredli-kuoper.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс

Данас су једни од најпознатијих глумаца у свету, а њихов пут до самог врха није био лак. Већина њих се доста намучила да дође до прве улоге, а неки су већ у самом почетку желели и да одустану од глуме.

Прочитајте још: Сећате ли се девојчице која изговара реченицу "НЕЋУ ДА ТИ КАЖЕМ ЋЕЛАВИ"? Погледајте ЧИМЕ се данас БАВИ и како ИЗГЛЕДА

Бредли Купер

Купер је у филму “Мокро,врело америчко лето”, 2001. године имао своју дебитантску улогу, а након тога је глумио у ТВ серији “Алијас”, где је његова улога била све мања.

- Ишао сам на посао само три дана недељно. Хтео сам да се убијем - изјавио је глумац у једном инртервју. Његову каријеру спасио је филм “Ловци на деверуше” из 2004. године, у ком је глумио заједно са Овеном Вилсоном. Његова каријера тада је доживела велики успон и убрзо након тога постао је једна од највећих звезда Холивуда захваљујући улози у филму “Мамурлук”.

Бри Ларсон

Глумила је већ као дете, а мало је фалило да ту и заврши своју каријеру. Када је била на аудицији за улогу ћерке Тони Колет у серији “Унитед Статес оф Тара”, није успела да добије ту улогу, и толико се разочарала да је била спремна да потпуно одустане од глуме, и пријавила се за колеџ.

-Тони је била мој херој. Мислила сам да нико на свету не може да одигра ту улогу боље од мене, али када сам одбијена, као да ођедном више нисам схватала стварност”, рекла је Ларсонова. После извесног времена, поново су је звали из продукције серије “Унитед Статес оф Тара” да јој понуде улогу. Касније је глумила у многим познатим филмовима, као што је “Соба”.

Џо Пеши

Прву улогу на филму имао је 1976. године у нискобуџетном филму под називом “Деатх Цоллецтор”.

Прочитајте још:  Шта ће рећи краљевска породица?! Снима се филм о принцези Дајани, а ОВА глумица ће тумачити њен лик (ФОТО)

Он је сматрао да глума, ипак, није за њега, па је хтео да остави све то и оде у Бронкс, где је требало да води ресторан свог пријатеља. Тада је на сцену ступио Роберт де Ниро који му је помогао. Славном глумцу се јако свидело како глуми Пеши, па га је позвао да му предложи улогу у култном филму из 1980. године, “Разјарени бик” и од тада почииње његов успон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

лунеди #мондаy

А пост схаред бy Јое Песци (@јоепесци) он

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.