· · Коментара: 0
ХЕМОРОИДИ

ЧЕСТИТАМО! Ово је СПИСАК добитника Брђанског мелема

Првих пет читалаца који се јаве добиће БРЂАНСКИ МЕЛЕМ!

H2.png
Фото: Брђански мелем

Магазин Новости је наградио првих ПЕТ читалаца који су послали своје податке на мејл магазин@новости.рс са по једним Брђанским мелемом по избору.

Добитници су: 

  • Гордана Обрадовић, Нови Београд
  • Тања Тинтор Тепавац, Инђија
  • Милан Громовић, Нови Сад
  • Здравко Џикнић, Тиват
  • Весна Соколовић, Крњача

Брђански мелем против хемороида је ефикасан и у лечењу аналних фисура, познатијих као напуклине дебелог црева уколико није реч о хроничном стању.

Хемороиди или шуљеви представљају отечене  вене у анусу и око чмара или доњег дела ректума. Овај здравствени проблем највише погађа старије особе, али све чешће се јавља и код  младих,код популације млађе од 20 година.

Прочитајте још: Промените животне навике: Пет НАЧИНА да лакше пребродите менопаузу

Зависно од места настанка шуљеви могу бити спољашњи и унутрашњи. Спољашњи настају на аналном отвору а унутрашњи близу поцетка аналног канала, мада у највећем броју случајева истовремено постоје и једни и други.

До настанка хемороида најчешће долази услед дуготрајног седења, тешког физичког рада, нередовне и тврде столице, дијареје, аналних инфекција и генетског фактора.

Шуљеви се често јављају и код трудница јер хормонске промене у трудноћи и притисак плода узрокују повећање хемороидалних крвних судова. Нажалост, честа употреба синтетичких препарата који се најчешће користе у конвенционалном лечењу шуљева могу да доведу до додатног оштећења слузокоже ректума.

Због поменутих нежељених дејстава све већи број пацијената опредељује се за лечење природним препаратима какав је Брђански мелем. Он се може користити дуго без бојазни да ће изазвати било каква нежељена дејства, што је показало искуство многобројних корисника у нашој земљи и региону.
Мелем је ефикасан код све четири категорије хемороида.

Прочитајте још: Ретко идете у тоалет, али не узимајте одмах лекове: Олакшајте живот природним средствима

Ако је у питању прва или друга категорија, решаве проблем за 20 до 60 дана, а код треће и четврте од 60 до 100 дана, што могу да потврде  бројни  задовољни купци.

Више информација можете добити на број  011/2281234 путем којег се могу и наручити производи.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.